تاثیر بازی های رایانه ای در تشویق به مطالعه

به گزارش پی سی باران، به گزارش خبرنگاران به نقل از دویچ نیوز- در اوایل امسال میلادی در کشور آلمان یک اپلیکیشن آزمایشی با اسم Readification به وسیله چند سازمان که در راستای توسعه کتابخوانی فعالیت می نمایند و هم شرکت بازی های رایانه ای یوبی سافت اجرا شد. از دو نویسنده هم با نام های رونالد گیپرت و مارگی وودرو خواسته شد تا داستان هایی را بر اساس یک بازی رایانه ای مشهور به نگارش درآورند و آن را مرحله به مرحله در اپ مورد نظر با تصاویر بصری، جلوه های صوتی و صفحات پاپ آپ اجرا و عملی نمایند.

تاثیر بازی های رایانه ای در تشویق به مطالعه

این اپ بیش از 75هزار بار دانلود شد. در یک گروه 212 نفره بین 15 تا 18 سال -که شرکت مطالعات بازار آلمانی GfK مورد مطالعه قرار داد- 4 نفر از بین 10 نفر گفته بودند به وسیله بازی کنجکاو شده بودند تا بقیه داستان را بخوانند و دو سوم هم احساس نموده بودند که تاثیرات حسی اضافی تغییرات قابل توجهی را در داستان ها به وجود آورده است.

بیش از یک سوم هم در این گروه آماری مدعی شده بودند خواندن به وسیله اپلیکیشن ها از کتاب های کاغذی مجذوب نماینده تر و سرگرم نماینده تر است؛ گرچه بیشتر آن ها ادبیات مکتوب را ترجیح داده و معتقد بوده اند با خواندن کتاب های کاغذی بیشتر می توانند تخیل خود را به کار گیرند.

کارشناسان این پژوهش می گویند داستان های آنلاین می توانند جانشین خوبی برای کتابخوانی باشند؛ خصوصا برای بچه هایی که کم تر علاقه مند به مطالعه کتاب کاغذی یا الکترونیک هستند.

مدیر انجمن تبلیغات کتاب موسسه آلمانی CPNB هم در این باره می گوید: نتیجه این تحقیق نشان داد بچه ها می تواند به وسیله جهان آشنای بازی ها لذت کتابخوانی را بیشتر تجربه نمایند. مطالعه مشترک صورت گرفته موسسه آلمانی پژوهش بازار GfK هم در ادامه اضافه کرد: 7 نفر از هر 10 نفری که در این مطالعه شرکت نموده اند، گفته اند، پیش از ازین هر ماه کتاب های کاغذی می خوانده اند و داستان های انیمیشن ظاهرا بیشترین تاثیر را روی افرادی که از پیش هم کتابخوان مشتاق بوده اند، داشته است.

منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران
انتشار: 23 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 23 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 1823

به "تاثیر بازی های رایانه ای در تشویق به مطالعه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاثیر بازی های رایانه ای در تشویق به مطالعه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید