ته چین قارچ و بادمجان، غذای خوشمزه بدون گوشت

به گزارش پی سی باران، شاید بد نباشد در روز جهانی غذای بدون گوشت یک غذای خوشمزه را امتحان کنید که هم منبع غنی از پروتئین گیاهی است و هم در آن از گوشت استفاده نمی کنید.

ته چین قارچ و بادمجان، غذای خوشمزه بدون گوشت

به دلایل مختلفی ممکن است بخواهید از مصرف گوشت در وعده های غذایی بکاهید. علت شما هر چه باشد، ایجاد تنوع غذایی در تهیه غذاهای بدون گوشت کار خیلی سختی نیست. ته چین قارچ و بادمجان ته چینی کاملا گیاهی و بسیار خوشمزه است و تهیه و طبخ آن بسیار ساده و سریع است. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان را یاد بگیرید. قارچ پروتئین مورد احتیاج بدن شما را تامین می نماید.

مواد لازم برای تهیه ته چین قارچ و بادمجان

  • زعفران به مقدار لازم
  • زرده تخم مرغ 3 عدد
  • خلال پسته به مقدار لازم
  • ماست 1 لیوان سرخالی
  • برنج 2 لیوان
  • خلال بادام به مقدار لازم
  • زرشک به مقدار لازم
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • قارچ 200 گرم
  • پیاز 2 قاشق غذاخوری (سرخ نموده)

طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان

مرحله اول

ابتدا بادمجان ها را حلقه حلقه نموده و بعد سرخ نمایید. قارچ ها را با آب لیموترش و کمی نمک در روغن تفت دهید تا آب قارچ کشیده گردد. قارچ باید کمی نمناک باشد.

مرحله دوم

برنج خیس و آبکش کنید و آن را کمی زودتر از حد معمول بردارید تا به اصطلاح کمی زنده تر باشد. ماست، زرده تخم مرغ، زعفران، نمک، دو سوم از روغن (ذوب و سردشده) و یک سوم از برنج را به طور کامل با هم مخلوط کنید. در قابلمه ای نچسب به جای مانده روغن را بریزید. سپس از مواد ته چین در آن بریزید و کاملا با کفگیر آن را صاف کنید.

مرحله سوم

روی مواد ته چین بادمجان های سرخ شده را بچینید و کمی نمک بپاشید. یک سوم دیگر از برنج سفید را روی بادمجان ها بریزید و صاف کنید. قارچ های تفت داده را با پیاز داغ روی برنج سفید بریزید و دوباره صاف کنید. کمی روغن و آب و زعفران را با هم مخلوط و به صورت نقطه ای روی برنج بریزید. ابتدا در قابلمه را بگذارید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا اصطلاحا دم بیندازد. سپس روی حرارت ملایم (با شعله پخش کن) بگذارید تا به مدت 45 دقیقه دم بکشد. در ظرف دلخواه ته چین را برگردانید و با کمی پیازداغ خلال پسته، خلال بادام و زرشک تزیین نمایید.

مرحله چهارم

زرشک را پاک نموده و بعد از چند بار شستن در آبکش بریزید. در تابه کوچکی یک قاشق روغن را روی حرارت ملایم کمی داغ کنید زرشک را به روغن اضافه نموده، به مدت 30 ثانیه تفت دهید، سپس زعفران را افزوده و به مدت یک دقیقه تفت دادن را ادامه دهید. اگر به غذاهای ایرانی علاقه دارید، حلیم بادمجان با مرغ، فوری و خوشمزه را بخوانید.

نکات تهیه ته چین قارچ و بادمجان

  • خلال بادام را برای تزیین از قبل در آب و شکر خیس کنید تا نرم گردد. سپس در آبکش بریزید و بعد در کمی روغن به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.
  • بهتر است از ماست خامه ای بهره ببرید.
  • برترین گزینه برای تزیین و سرو به همراه غذا، پوره سیب زمینی است.
  • سعی کنید بادمجان ها را تا حد ممکن نازک ببرید و سرخ کنید تا طعم لذیذتری به غذای شما بدهد.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای غذایی بیشتر چکدرمه با مرغ، پلوی مخلوط خوشمزه ترکمنی را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 25 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 25 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 2076

به "ته چین قارچ و بادمجان، غذای خوشمزه بدون گوشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ته چین قارچ و بادمجان، غذای خوشمزه بدون گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید