تکنیک هایی ساده که قهوه شما را خوشمزه تر می نمایند!

به گزارش پی سی باران، هر چه دانه قهوه تازه تر باشد، نوشیدنی آن عطر غنی تر و طعم بهتری خواهد داشت. اما پس از آن، آب سرد نیز نقش بسیار مهمی در این امر ایفا می کند.

تکنیک هایی ساده که قهوه شما را خوشمزه تر می نمایند!

هیچ چیز بدتر از نوشیدن یک فنجان قهوه جوشیده و بدطعم نیست.

اما خوشبختانه ترفند های ساده ای برای پیشگیری از خراب شدن این نوشیدنی خوش عطر وجود دارد.

یک: نخستین و البته بدیهی ترین مساله ای که باید در خصوص قهوه رعایت نمود، اطمینان از تازه بودن دانه های آن است.

هر چه دانه قهوه تازه تر باشد، نوشیدنی آن عطر غنی تر و طعم بهتری خواهد داشت. اما پس از آن، آب سرد نیز نقش بسیار مهمی در این امر ایفا می کند. به یاد داشته باشید که آب گرم یا حتی ولرم موجب می گردد تا قهوه شما طعم ماندگی به خود بگیرد.

دو: بعلاوه، هنگام دم نمودن قهوه نیز دمای آن باید بین 90 تا یک صد درجه سانتی گراد باشد تا برترین طعمی که می توانید انتظار داشته باشید را از آن بگیرید.

سه: اگر آب قهوه هنگام دم کشیدن داغ تر از درجه یادشده بود، نوشیدنی شما طعم جوشیده و بدی به خود خواهد گرفت.

چهار: بو دادن دانه قهوه نیز در طعم آن تاثیر بسزایی دارد. درست است که این دانه ها باید به میزان بوداده شوند که رنگشان قهوه ای گردد، اما اگر در این کار زیاده روی نمایید، دانه ها سیاه شده و بوی سوختگی به خود می گیرند. در نتیجه، قهوه ای که با آن تهیه می گردد، تلخی ناخوشایندی خواهد داشت.

پنج: کثیف بودن ظروفی که در آن ها قهوه را دم می کنید نیز در عطر و طعمش تاثیر می گذارند. به طور مثال اگر فرنچ پرس مورد استفاده تان را تمیز نشسته و فقط آب گرفته باشید، بوی قهوه مانده در آن به جامانده و موجب خراب شدن مزه نوشیدنی تازه می گردد.

منبع: بیتوته

منبع: فرادید
انتشار: 13 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 13 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 366

به "تکنیک هایی ساده که قهوه شما را خوشمزه تر می نمایند!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تکنیک هایی ساده که قهوه شما را خوشمزه تر می نمایند!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید