حلیم بلغور صبحانه

به گزارش پی سی باران، چه خوب است آدم صبح خود را با یک کاسه صبحانه مقوی و سرشار از پروتئین، فیبر، کلسیم و ویتامین های B12 و D شروع کند.

حلیم بلغور صبحانه
  • تعداد: 2 نفر
  • زمان تهیه: 5 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • یک پیمانه شیر کم چرب
  • نصف پیمانه بلغور
  • ¼ پیمانه کشمش
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 1 تا دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • توت فرنگی برای تزئین

طرز تهیه

  1. در یک قابلمه میانه، شیر، بلغور، کشمش، نمک و یک پیمانه آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود 15 تا 18 دقیقه به حالت نیم جوش روی حرارت کم بمانند تا بلغورها پخته شوند. البته به طور مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
  2. حلیم آماده شده را در دو کاسه بریزید. روی آنها شکر قهوه ای بپاشید و به همراه توت فرنگی و کمی شیر اضافه سرو کنید.
  3. این صبحانه را باید گرم سرو کرد.
منبع: فوت و فن / marthastewart.com
انتشار: 18 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 18 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 1189

به "حلیم بلغور صبحانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حلیم بلغور صبحانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید