سالمون با سس سویا و زنجبیل

به گزارش پی سی باران، باید بدانید ترکیب طعم سس سویا که کمی شیرینی دارد با زنجبیل بسیار عالی است و وقتی آن را روی سالمون های نارنجی می ریزید، مزه ای تازه را تجربه خواهید کرد.

سالمون با سس سویا و زنجبیل
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 35 دقیقه

مواد لازم

  • 450 گرم فیله سالمون
  • یک تکه 10 سانتی متری از زنجبیل، رنده شده
  • یک حبه سیر رنده شده
  • ¼ پیمانه سس سویا
  • نصف پیمانه آب سبزیجات
  • دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک عدد پیازچه خرد شده

طرز تهیه

  1. در قابلمه میانهی، سس سویا، آب سبزیجات، شکر قهوه ای، سیر و ¾ زنجبیل ها را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت قرار دهید و به مدت 10 دقیقه با شعله میانه بپزید تا تقریبا نصف گردد. سپس از روی حرارت بردارید و بقیه زنجبیل را به آن اضافه کنید. می توانید چند قطره آب لیموترش نیز بیفزایید. آن را کنار بگذارید تا خنک گردد.
  2. کف سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید و سالمون ها را کف آن بچینید. طوری قرار دهید که پوست ماهی زیر باشد. یک قاشق از سس را روی ماهی ها بریزید و 5 دقیقه صبر کنید. دوباره یک قاشق دیگر سس بریزید.
  3. ماهی ها را به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 250 درجه فارنهایت قرار دهید. سپس دوباره از سس روی مواد بریزید و 10 دقیقه دیگر درون فر بگذارید. این کار را تا زمانی تکرار کنید که ماهی کاملا طلایی و پخته گردد.
  4. در آخر با پیازچه تزئین و سرو کنید.
منبع: فوت و فن / food52.com
انتشار: 19 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 19 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 1362

به "سالمون با سس سویا و زنجبیل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سالمون با سس سویا و زنجبیل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید