سالمون با سس سویا و زنجبیل
به گزارش پی سی باران، باید بدانید ترکیب طعم سس سویا که کمی شیرینی دارد با زنجبیل بسیار عالی است و وقتی آن را روی سالمون های نارنجی می ریزید، مزه ای تازه را تجربه خواهید کرد.

- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 10 دقیقه
- زمان پخت: 35 دقیقه
مواد لازم
- 450 گرم فیله سالمون
- یک تکه 10 سانتی متری از زنجبیل، رنده شده
- یک حبه سیر رنده شده
- ¼ پیمانه سس سویا
- نصف پیمانه آب سبزیجات
- دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک عدد پیازچه خرد شده
طرز تهیه
- در قابلمه میانهی، سس سویا، آب سبزیجات، شکر قهوه ای، سیر و ¾ زنجبیل ها را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت قرار دهید و به مدت 10 دقیقه با شعله میانه بپزید تا تقریبا نصف گردد. سپس از روی حرارت بردارید و بقیه زنجبیل را به آن اضافه کنید. می توانید چند قطره آب لیموترش نیز بیفزایید. آن را کنار بگذارید تا خنک گردد.
- کف سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید و سالمون ها را کف آن بچینید. طوری قرار دهید که پوست ماهی زیر باشد. یک قاشق از سس را روی ماهی ها بریزید و 5 دقیقه صبر کنید. دوباره یک قاشق دیگر سس بریزید.
- ماهی ها را به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 250 درجه فارنهایت قرار دهید. سپس دوباره از سس روی مواد بریزید و 10 دقیقه دیگر درون فر بگذارید. این کار را تا زمانی تکرار کنید که ماهی کاملا طلایی و پخته گردد.
- در آخر با پیازچه تزئین و سرو کنید.
انتشار: 19 اردیبهشت 1402
بروزرسانی: 19 اردیبهشت 1402
گردآورنده: pcbaran.ir
شناسه مطلب: 1362
به "سالمون با سس سویا و زنجبیل" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "سالمون با سس سویا و زنجبیل"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید