سوپ خامه ای بوقلمون
به گزارش پی سی باران، گوشت بوقلمون در هر 30 گرم گوشت فقط یک گرم چربی دارد که برای افرادی که رژیم غذایی کم چربیدارند بسیار مناسب است.

- تعداد: 8 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 5 تا 9 ساعت
مواد لازم
- 230 گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده
- 230 گرم قارچ، نگینی خرد شده
- یک پیمانه پیاز خرد شده
- یک پیمانه کرفس خرد شده (دو ساقه)
- دو عدد سینه بوقلمون
- 1230 گرم آب مرغ کم نمک
- 1.5 قاشق چایخوری آویشن خشک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 340 گرم شیر
- 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- نصف پیمانه پیازچه خرد شده
- دو قاشق غذاخوری آب لیمو
- گردو خرد شده (اختیاری)
طرز تهیه
1- در آرام پز، سیب زمینی، قارچ، پیاز و کرفس را با هم مخلوط کنید. روی آنها گوشت بوقلمون را بگذارید و روی آنها آب مرغ، آویشن و فلفل بریزید.
2- در دستگاه را ببندید و حدود 5 تا 9 ساعت بگذارید آرام بپزد.
3- سپس گوشت بوقلمون را از قابلمه خارج کنید و با چنگال آن را ریش ریش کنید. دوباره آنها را به همراه شیر و نشاسته ذرت داخل قابلمه بریزید.
4- در آرام پز را ببندید و 45 تا 60 دقیقه دیگر بگذارید با سرعت پایین پخته شوند تا لبه های سوپ آغاز کند به حباب تشکیل دادن. در این مرحله، پیازچه های خرد شده و آب لیمو را اضافه کنید.
5- در صورت تمایل می توانید روی آن گردوی خرد شده بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 188
- چربی: 1 گرم
- کلسترول: 39 میلی گرم
- کربوهیدرات: 18 گرم
- فیبر: 2 گرم
- سدیم: 487 میلی گرم
- پتاسیم: 475 میلی گرم
- کلسیم: 151 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم
انتشار: 18 اردیبهشت 1402
بروزرسانی: 18 اردیبهشت 1402
گردآورنده: pcbaran.ir
شناسه مطلب: 1190
به "سوپ خامه ای بوقلمون" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "سوپ خامه ای بوقلمون"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید