شکلات تلخ این بیماری های مرگبار را دور می نماید
به گزارش پی سی باران، نتایج یک مطالعه مروری نشان می دهد مصرف شکلات تلخ می تواند باعث تقویت سیستم آنتی اکسیدانی بدن گردد و در جلوگیری از بسیاری بیماری ها مانند سرطان و بیماری قلبی-عروقی مؤثر باشد.

مفهوم استرس اکسیداتیو در سال 1930 برای اولین بار در طی جستجوی بیولوژی اکسیداسیون و احیا بیان شد. آنتی اکسیدان های اگزوژن در غذاهای مختلف مانند میوه ها، سبزیجات، ادویه جات، غلات و روغن زیتون فرا بکر وجود دارند که باعث حفاظت در برابر استرس اکسیداتیو می شوند.
محققان می گویند: کاکائو یک ماده غذایی فوق العاده است که به دلیل خواص آنتی اکسیدانی توجه محققان را به خود جلب نموده است.
بر اساس اعلام پایگاه نتایج پژوهش های سلامت کشور، ساناز مهربانی، آرمان عرب، حامد محمدی و رضا امانی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پژوهشی تاثیر مصرف کاکائو بر شاخص های استرس اکسیداتیو را آنالیز نموده اند. scopus و Google Scholar ، PubMed، Cochranes library، Science Direct و web of science به منظور یافتن مقالات مرتبط جستجو شدند.
نتایج تحقیق نشان داد، مصرف شکلات تلخ می تواند باعث تقویت سیستم آنتی اکسیدانی بدن گردد و در جلوگیری از بسیاری بیماری ها مانند سرطان و بیماری قلبی-عروقی مؤثر باشد.
این پژوهش در چهل وهشتمین شماره مجله Complementary Therapies in Medicine منتشر شده است.
منبع: همگردی