طرز تهیه خیارشور یک روزه
به گزارش پی سی باران، خیارشور یکی از پرمصرف ترین ترشی ها در ایران و در جهان است. مردم آمریکا بیشترین مصرف خیارشور را در سال دارند. تاریخچه کشف و پرورش خیار به 100 سال قبل از میلاد مسیح برمی شود.

خیارشور یکی از مزه هایی است که طرفدارهای زیادی در بین همه مردم دارد. یکی از روش هایی که می تواند یک خیارشور سریع به شما بدهد روش یک روزه آن است. این روش در مواقعی که می خواهید سریع یک مزه کنار غذای خود داشته باشید، کار شما را ساده می نماید. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه خیارشور یک روزه را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه خیارشور یک روزه
- خیار 10 عدد
- نخود 10 عدد
- سیر 2 حبه
- ترخان تازه یا خشک 1 قاشق غذاخوری
- سرکه سفید 1/3 پیمانه
- نمک دریا 2 قاشق غذاخوری
- شوید 1 دسته کوچک
- آب 1 پیمانه
طرز تهیه خیارشور یک روزه
مرحله اول
در مرحله اول خیارها را بشویید و بهتر است که میزان آن ها ریز باشد و سپس با دستمال خیارها را خشک کنید. شیشه مورد نظر خود را هم کاملا بشویید تا کاملا تمیز گردد.
مرحله دوم
سپس نخود و دو حبه سیر خردشده و ترخون و شوید را ته شیشه بریزید و روی مواد خیار ها را به صورت فشرده و یکدست قرار دهید. سرکه را روی خیارها بریزید و یک لیوان آب گفته شده را با نمک دریا خوب مخلوط کنید و داخل شیشه بریزید و در ظرف را محکم ببندید.
مرحله سوم
اندازه مورد نظر آب را داخل قابلمه بریزید تا جوش بیاید. شیشه را داخل قابلمه که آب می جوشد قرار دهید و 30 دقیقه اجازه دهید تا بجوشد. وقتی خنک شد در یخچال قرار دهید.
3 تا 4 ساعت که در یخچال ماند، در خیارشور را باز کنید. خیارشورها کاملا آماده خوردن است. این خیارشور را در کنار پیتزا تابه ای بدون فر با نان لواش نوش جان کنید.
نکات کلیدی در تهیه خیارشور یک روزه
- یادتان باشد که حتما از نمک دریا بهره ببرید و نمک ید دار برای این کار مناسب نیست.
- نخود باعث می گردد خیارشور تردی داشته باشید.
- اگر دوست دارید خیارشور تندتری داشته باشید می توانید یک فلفل تند داخل ترشی قرار دهید.
پیشنهاد مطالعه: این خیارشور را با یک فست فود دیگر مانند سیب زمینی خامه ای خوشمزه نوش جان کنید.
منبع: پیام دلتا