طرز تهیه موساکا پنیری برای گیاه خوار ان؛ یک غذای خوشمزه و هیجان انگیز

به گزارش پی سی باران، در این مطلب قصد داریم روش تهیه موساکا پنیری را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه موساکا پنیری برای گیاه خوار ان؛ یک غذای خوشمزه و هیجان انگیز

به گزارش ، موساکا یک نوع غذای یونانی است که مواد اصلی آن بادمجان و گوشت چرخ نموده است. اما اگر گیاه خوارهستید هم می توانید از طعم این غذای لذید بهره مند شوید. شما می توانید موساکا را به روش گیاهی درست کنید و به جای گوشت چرخ نموده، به آن سویا اضافه کنید. ما در تهیه موساکا گیاهی با پنیر، از پنیر رومانو استفاده می کنیم. پنیر رومانو یک نوع پنیر ایتالیایی بوده که از شیر گوسفند تهیه می گردد، و اضافه کردن آن به موساکا سبب دوچندان شدن خوشمزگی این غذای لذید می گردد. ممکن است تهیه این غذای مهیج کمی زمان بر باشد، اما آنقدر خوشمزه است که با خوردن آن، خستگی از تنتان بیرون خواهد رفت. سویا، بادمجان و سیب زمینی برخی از سبزیجات خوشمزه ای هستند که در تهیه این غذای لذیذ استفاده می شوند. اگر شما هم گیاه خوار هستید و از درست کردن غذا های تکراری خسته شده اید، در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه موساکا پنیری برای گیاه خواران را به شما آموزش می دهیم.

سویا دو پیمانه

بادمجان شش عدد

سیب زمینی سه عدد

پیاز یک عدد

سیر دو حبه

سس بشامل دو پیمانه

پنیر رومانو یک و نیم فنجان

رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری

آویشن یک قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

در یک ماهیتابه روغن ریخته و روی اجاق قرار دهید. بادمجان ها را ورقه ورقه خرد نموده و در ماهیتابه سرخ کنید تا نرم شوند.

پیاز را ریز خرد کنید. سیر را هم رنده کنید. یک ماهیتابه دیگر روی اجاق قرار داده و کمی روغن در آن بریزید. سپس پیاز و سیر را در روغن سرخ کنید.

پس از اینکه پیاز و سیر سرخ شدند، سویا و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه نموده و خوب تفت دهید. نمک، فلفل و آویشن را به آن اضافه نموده و مجدد تفت دهید. مقدار نمک و فلفل به سلیقه شما بستگی دارد و می توانید آن را کم یا زیادی کنید. سپس شعله را خاموش کنید.

یک قابلمه را آب نموده و سیب زمینی ها را به مدت 30 تا 40 دقیقه در آن آب پز کنید. زمانی که سیب زمینی ها آب پز شدند، آن ها را از قابلمه درآورده و اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس پوست سیب زمینی ها را گرفته و با گوشت کوب له کنید.

در این مرحله نوبت به درست کردن سس بشامل می رسد. برای تهیه سس بشامل کره و سیر را داخل ماهیتابه تفت دهید. دقت کنید که سیر نباید سرخ گردد و فقط در حدی باشد که کره، مزه سیر را بگیرد. سپس آرد را به آن اضافه نموده و سریع هم بزنید تا یکنواخت گردد. شیر را اضافه نموده و با همزن دستی مواد را هم بزنید تا یکنواخت گردد و آرد گلوله نگردد. در نهایت به مقدار دلخواه به آن نمک بزنید. سس بشامل را کنار بگذارید تا خنک گردد.

سیب زمینی له شده را با مخلوط سویا، پیاز و سیر که از قبل درست کردید مخلوط نموده و خوب هم بزنید. حالا نیمی از سس بشامل را به آن اضافه نموده و خوب مخلوط کنید. ته ظرف مخصوص فر را با کمی روغن یا کره چرب کنید. کمی از باقی مانده سس بشامل را ته ظرف ریخته و صاف کنید. روی آن یک لایه بادمجان ورقه شده بچینید. لایه بعدی روی بادمجان را با مخلوط موساکا پر کنید. این کار را تا زمانی که بادمجان و مواد موسکا تمام شوند، ادامه دهید. در نهایت روی آن سس بشامل و پنیر رومانو رنده شده بریزید و به مدت تقریبا 30 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه قرار دهید تا روی آن طلایی گردد. موساکا پنیری شما آماده است.

به طور دلخواه می توانید به مواد موساکا دو عدد فلفل دلمه ای خرد شده و 200 گرم قارچ ورقه شده اضافه کنید.

اگر طعم سیب زمینی در موساکا را دوست ندارید، می توانید آن را حذف کنید.

می توانید در نهایت گریل را به مدت 5 تا 10 دقیقه روشن کنید تا سطح پنیر برشته گردد.

منبع: کتاب کاله

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 13 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 13 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 254

به "طرز تهیه موساکا پنیری برای گیاه خوار ان؛ یک غذای خوشمزه و هیجان انگیز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه موساکا پنیری برای گیاه خوار ان؛ یک غذای خوشمزه و هیجان انگیز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید