طرز تهیه 3 نوع کتلت ترد و دلچسب همراه فوت وفن خوشمزه تر شدن

به گزارش پی سی باران، کتلت یکی از غذاهای شناخته شده و محبوب در میان ایرانیان است. این غذا را می توان با مواد اولیه ی متفاوت درست کرد. با اضافه کردن مواد مختلف می توانید طعم های جدیدی را خلق کنید. در این مقاله از خبرنگاران مگ تصمیم داریم طرز تهیه 3 کتلت متفاوت را آموزش دهیم. در سرانجام مقاله هم فوت وفن هایی را برای خوشمزه تر شدن کتلت در اختیارتان قرار می دهیم.

طرز تهیه 3 نوع کتلت ترد و دلچسب همراه فوت وفن خوشمزه تر شدن

برای تهیه این کتلت های فوق العاده لذیذ به مواد اولیه عجیب وغریبی احتیاج ندارید . شاید همین الان بیشتر مواد اولیه را در خانه داشته باشید. این کتلت های ترد را می توانید در وعده ناهار یا شام درست کنید و از خوردن آن ها در کنار خانواده لذت ببرید. فقط حواستان باشد موقع سرخ کردن کتلت ها از روغن زیاد استفاده نکنید و روغن اضافی کتلت ها را با دستمال جاذب روغن بگیرید. برای یاد گرفتن طرز تهیه این کتلت های مجذوب نماینده و فوت وفن ها تا خاتمه مقاله با ما همراه باشید.

1. کتلت عدس

کمتر کسی پیدا می گردد که از خواص کم نظیر حبوبات برای سلامتی بدن خبر نداشته باشد . عدس که یکی از انواع حبوبات است، ویتامین ها و مواد معدنی مختلفی مثل فسفر، منگنز، مس، ویتامین B6، روی، پتاسیم، منیزیم، آهن، پانتوتنیک اسید، نیاسین، تیامین، فیبر و پروتئین دارد.

خوردن عدس احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را پایین می آورد، چون روی چند عامل خطر این بیماری اثر می گذارد. علاوه بر این، عدس به حفظ سلامت دستگاه گوارش یاری نموده و از ابتلا به یبوست جلوگیری می نماید. حواستان باشد هنگام پخت عدس آب آن را دور نریزید، چون سرشار از مواد مغذی است.

اگر تا به حال کتلت عدس را امتحان ننموده اید، الان برترین فرصت برای این کار است. برای ناهار یا شام امروز، خانواده خود را مهمان یک غذای متفاوت و خوش طعم کنید.

مواد لازم

  • عدس: یک فنجان
  • گشنیز: یک مشت
  • هویج کوچک: یک عدد
  • سیب زمینی پخته شده: دو عدد
  • تخم مرغ: سه عدد
  • سیر عظیم: یک حبه
  • آرد سوخاری: دو تا سه قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه

1.

برای تهیه کتلت عدس ابتدا یک قابلمه کوچک را آب کنید و عدس را درون آن بریزید. قابلمه را روی حرارت میانه بگذارید و اجازه دهید عدس به مدت 30 دقیقه بپزد.

2.

پوست هویج و پیاز را بگیرید و آن ها را به همراه سیر رنده نموده و گشنیز را خرد کنید. سیب زمینی را هم با گوشت کوب له کنید یا آن را رنده کنید. عدس پخته شده، هویج، سیر، پیاز، سیب زمینی، تخم مرغ و گشنیز را در در یک کاسه بریزید.

3.

مواد را با دستان تمیز خود به خوبی ورز دهید. آرد سوخاری، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و دوباره مواد را ورز دهید. مواد کتلت را بچشید و اگر ادویه ی بیشتری می خواهد، به آن اضافه کنید. مواد را 60 دقیقه کنار بگذارید.

4.

یک ماهیتابه عظیم روی اجاق بگذارید و درون آن به میزان لازم روغن بریزید. اجازه دهید روغن داغ گردد. کف دستتان را کمی مرطوب کنید . از مواد کتلت به میزان کافی بردارید و آن را با دست خود به شکل دایره کنید و درون ماهیتابه قرار دهید. دو طرف کتلت را به میزان ی کافی سرخ کنید. این کار را ادامه دهید تا مواد کتلت تمام شوند.

5.

بعد از اینکه کتلت ها را سرخ کردید، روغن آن ها را با دستمال کاغذی حوله ای آشپزخانه بگیرید و آن ها را به ظرف سرو منتقل کنید. کتلت را با جعفری و برش های لیموترش تزیین نموده و آن را با گوجه فرنگی و خیارشور سرو کنید. کتلت عدس مقوی شما آماده است. نوش جان.

2. کتلت گوشت چرخ نموده

ما ایرانی ها به کتلت گوشت چر خ نموده شامی هم می گوییم. شامی به روش های مختلف و با مواد اولیه متنوعی تهیه می گردد. گوشت چرخ نموده که ماده اولیه اصلی این کتلت هیجا ن انگیز است، منبع خوبی از پروتئین به تعداد می رود.

این کتلت می تواند گزینه خوبی برای یک شام ساده و سریع باشد. در ادامه طرز تهیه خوشمزه ترین کتلت گوشت چرخ نموده آورده شده است.

مواد لازم

  • گوشت چرخ نموده: 350 گرم
  • پیاز میانه: یک عدد
  • تخم مرغ عظیم: یک عدد
  • سیب زمینی عظیم: یک عدد
  • آرد سوخاری: دو قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه

1.

اولین کاری که باید برای تهیه کتلت گوشت چرخ نموده بکنید، پختن سیب زمینی است . یک قابلمه را آب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید. سیب زمینی را به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید. برای اطمینان از پخت کامل سیب زمینی، یک چنگال در آن فرو کنید. اگر چنگال به راحتی در سیب زمینی فرو رفت، یعنی پخته است. آب قابلمه را دور بریزید و پوست سیب زمینی را بگیرید. سپس آن را رنده کنید.

2.

پوست پیاز را بگیرید و آن را رنده کنید. یک کاسه بردارید و درون آن گوشت چرخ نموده، پیاز و سیب زمینی رنده شده، آرد سوخاری، تخم مرغ، میزانی نمک، فلفل و زردچوبه بریزید. مواد را با دستان تمیز خود به خوبی ورز دهید. بگذارید مواد 60 دقیقه استراحت کند.

3.

درون ماهیتابه روغن بریزید و آن را روی حرارت میانه بگذارید. یک کاسه کوچک را آب کنید و کنار دستتان بگذارید . کف دستتان را با آب خیس کنید و میزانی از مواد را با دستتان شکل دهید و آن را درون ماهیتابه بگذارید. یک طرف کتلت که سرخ شد، آن را برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید.

4.

روغن اضافی کتلت ها را بگیرید و آن ها را در ظرف مدنظرتان قرار دهید. کتلت گوشت چرخ نموده شما آماده است. آن را با مواد دلخواه خود تزیین نموده و سرو کنید.

3. کتلت ماهی

شرط می بندیم این کتلت را امتحان ننموده اید یا اصلا تمایلی به امتحان کردن آن ندارید، چون فکر می کنید ماهی بوی بدی به این کتلت می دهد. اما اصلا این طور نیست. این کتلت متفاوت به علت ادویه هایی که به آن زده می گردد، بسیار خوش طعم است.

کتلت ماهی علاوه بر اینکه خوشمزه و تازه است، یک کتلت مقوی هم به تعداد می رود. ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است که برای سلامتی بدن بسیار مفید هستند. یک بار هم که شده کتلت ماهی را امتحان کنید. به شما قول می دهیم از تهیه آن پشیمان نخواهید شد .

مواد لازم

  • پیاز عظیم: یک عدد
  • پودر زنجبیل: نصف قاشق چای خوری
  • برگ کاری: دو عدد
  • آرد سوخاری: دو قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: دو عدد
  • سیب زمینی عظیم: یک عدد
  • کنسرو ماهی تن: یک عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه

1.

برای تهیه این کتلت متفاوت ابتدا پوست پیاز را بگیرید و آن را رنده کنید. آب پیاز رنده شده را دور بریزید. برگ های کاری را ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و آن را هم رنده کنید. روغن کنسرو ماهی را دور بریزید.

2.

یک ماهیتابه روی اجاق بگذارید و درون آن میزانی روغن بریزید. صبر کنید تا روغن داغ گردد. سپس پیاز، زنجبیل و برگ های کاری خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید. پیاز را به مدت دو تا سه دقیقه یا تا زمانی که آغاز به قهوه ای شدن کند، سرخ کنید. در این مدت هر از گاهی آن را هم بزنید. زردچوبه را اضافه کنید و اجازه دهید برای چند ثانیه سرخ گردد.

3.

تن ماهی را به ماهیتابه اضافه نموده و به مدت دو تا سه دقیقه سرخ کنید و هر از گاهی مواد را هم بزنید. فلفل سیاه را اضافه نموده و مواد کتلت را دوباره هم بزنید. زیر ماهیتابه را خاموش کنید و اجازه دهید مخلوط ماهی خنک گردد.

4.

مخلوط ماهی را درون یک کاسه عظیم بریزید و سیب زمینی رنده شده را به آن اضافه کنید. تخم مرغ، نمک و آرد سوخاری را به مواد اضافه نموده و خوب هم بزنید. مواد را بچشید. اگر مواد کتلت ادویه ای کم دارد، به آن اضافه کنید. مواد را به مدت 60 دقیقه کنار بگذارید.

5.

میزانی روغن کف ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت میانه قرار دهید. اجازه دهید روغن داغ گردد. مواد کتلت را کف دست خیس شده خود قرار دهید و به آن شکل دهید. آن را درون ماهیتابه قرار دهید و سرخ کنید. این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شوند. یک کتلت را سرخ کنید و ببینید وا می رود یا نه. اگر وا رفت، به آن آرد بیشتری اضافه کنید.

6.

کتلت را به ظرف سرو منتقل نموده و آن را با گوجه فرنگی، خیارشور و برش های لیموترش تزیین کنید. کتلت ماهی شما آماده است . از خوردن آن لذت ببرید.

فوت وفن هایی برای بهتر شدن کتلت

برخی از خانم ها از این موضوع شکایت می نمایند که کتلت هایشان آن طور که باید خوشمزه نمی گردد. در اینجا می خواهیم رازهایی را برای خوش طعم و خوشمزه تر شدن کتلت به شما یاد دهیم. اولین نکته این است که زمانی که مواد را آماده کردید (هم زدید یا ورز دادید)، حتما اجازه دهید مواد به مدت 60 دقیقه استراحت کند.

نکته دیگر این است که بعد از رنده کردن پیاز حتما آب آن را دور بریزید. می توانید برای خوش طعم شدن کتلت به مواد آن میزانی زعفران دم نموده اضافه کنید. نکته آخر اینکه اگر هنگام سرخ کردن کتلت روی روغن کف تشکیل شد، روغن را عوض کنید، چون این روغن برای سرخ کردن کتلت مناسب نیست.

نکته آخر

کتلت ها انواع مختلفی دارند. امروز در این مقاله از خبرنگاران مگ طرز تهیه 3 کتلت خوشمزه و ترد را به همراه فوت وفن هایی برای خوشمزگی بیشتر کتلت به شما آموزش دادیم. این کتلت ها را تهیه کنید و نظرات خود را درباره آن ها با ما و سایر مخاطبان در میان بگذارید.

منبع: veronikas kitchen, vegan survive, nish kitchen

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 23 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 23 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 1811

به "طرز تهیه 3 نوع کتلت ترد و دلچسب همراه فوت وفن خوشمزه تر شدن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 3 نوع کتلت ترد و دلچسب همراه فوت وفن خوشمزه تر شدن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید