لقمه های کوچک مکزیکی
- به گزارش پی سی باران، 
 - زمان تهیه: 20 دقیقه
 - زمان پخت: 50 دقیقه
 
مواد لازم
سس میانی
- 250 گرم گوشت چرخ نموده
 - یک عدد پیاز، ریز شده
 - نصف قاشق غذاخوری سیر رنده شده
 - نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
 - نصف یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی
 - یک قوطی لوبیا قرمز تند
 - یک قاشق غذاخوری سس تند و آتشین گوجه فرنگی
 - نصف پیمانه فلفل سبز ریز شده
 
اسنک
- 3 تا 4 عدد تورتیلا یا نان پیتا
 - یک پیمانه پنیر رنده شده
 - دو پیمانه زیتون سیاه نصف شده
 - 3 تا 4 عدد پیازچه
 - نصف پیمانه خامه ترش
 
روش تهیه
1- ابتدا باید سس میانی را تهیه کنید. برای این منظور، پیاز را داخل روغن در تابه تفت دهید، سیر و سپس گوشت را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن عوض گردد. نمک، فلفل و ادویه دلخواه خود را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. در آخر، کنسرو گوجه فرنگی، لوبیا، سس تند و فلفل سبز را اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیاید. سپس در تابه را بگذارید و 30 دقیقه روی حرارت میانه بپزید تا آب مواد کشیده و غلیظ گردد.
2- با یاری یک قالب یا یک پیاله بزرگ، نان های پیتا را به صورت گرد برش دهید.
3- کف قالب مافین را با کمی روغن یا کره چرب کنید و نان ها را داخل آنها قرار دهید. خوب آنها را به پایین فشار دهید تا شکل قالب بگیرند.
4- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید. کنسرو فلفل چیلی را آبکش کنید تا آب اضافه آنها گرفته گردد و با قاشق داخل نان های پیتا بگذارید. مواد را با قاشق فشار دهید تا در ته قالب بمانند.
5- روی آنها را با پنیر رنده شده، کمی زیتون خرد شده و پیازچه خرد شده پر کنید.
6- قالب را به مدت 10 تا 12 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان ها کاملا برشته و پنیر آب گردد.
7- نان ها را روی برگ های کاهو و کمی خامه ترش بر روی آنها سرو کنید.
منبع: فوت و فن / picturetherecipe.com