کیمیاگر تمام فلزی ، Fullmetal Alchemist

به گزارش پی سی باران، رضا اسکندری: بیشتر مردم بر این باورند که انیمه ها (انیمیشن های به سبک ژاپنی) فقط مختص بچه ها هستند و تماشای آنها از طریق یک فرد بزرگسال یا حتی جوان یک کار مسخره و نشان از بچگی فرد دارد، در صورتی که تعداد زیادی انیمه وجود دارد که علاوه بر این که در رتبه بندی درجه بزرگسالان می گیرند از لحاظ ساخت، داستان و پرداخت موضوعات از خیلی از سریال ها یا فیلم های سینمایی آمریکایی سرتر هستند.

کیمیاگر تمام فلزی ، Fullmetal Alchemist

انیمه سریالی Fullmetal Alchemist: Brotherhood به وسیله استودیو Bones ژاپن و به کارگردانی Yasuhiro Irie در 64 قسمت تهیه شد و توانست امتیازات عالی ای از منتقدین و بینندگان به دست بیاورد.

ادوارد و آلفونسو الریک، دو برادری هستند که با مادرشان زندگی می نمایند. هر دو برادر در اثر مطالعه کتابهای پدرشان که آنها را ترک نموده، به کیمیاگری علاقه مند می شوند و سعی مینمایند تا با تمرین زیاد در این علم، مهارت کسب نمایند.

اما در نوجوانی مادرشان مریض شده و از جهان می رود. ادوارد و آلفونسو که ضربه روحی سختی خورده اند سعی می نمایند تا با انجام یک عمل ممنوعه در کیمیاگری، یعنی تبدیل انسان ، مادر مرده شان را دوباره زنده نمایند.

اما علم کیمیاگری بر اساس قانون مبادله برابر پایه گذاشته شده است. به این معنی که شما برای به دست آوردن هر چیز باید همان قدر از همان جنس را قربانی کنید.

همین امر سبب می گردد که زنده کردن یک انسان مرده ناکام بماند، اما در این راه آلفونسو تمام بدن و ادوارد یک پای خود را از دست می دهند و در نهایت چیزی جز یک بدن ناقص و مرده که ظاهرا مادرشان هست گیرشان نمی آید.

ادوارد که برادر کوچک تر خود را از دست رفته می بیند از حقیقت (خدا) می خواهد که در ازای قربانی کردن خود، آلفونسو را به زندگی برگرداند . ادوارد دست خود را فدا می نماید و می تواند در نهایت فقط روح آلفونسو را به جهان بازگردانده و به یک زره تو خالی پیوند بزند.

بعد از این اتفاق برادران الریک متوجه میشوند که برای انجام چنین تبدیل سنگینی به انرژی بیشتری احتیاج دارند، انرژی زیادی که فقط در وسیله ای به نام سنگ کیمیا واقع شده است. پس تصمیم می گیرند تمام کوشش خود را بنمایند تا بتوانند با یافتن سنگ کیمیا بدن های خود را به شکل اول درآورند.

در این میان کلنل روی موستانگ از طرف ارتش به ملاقات برادران الریک می آید و به علت مهارتشان در کیمیاگری به آنها پیشنهاد کار در ارتش به عنوان جوان ترین کیمیاگر دولتی را می دهد تا علاوه بر خدمت به کشور و کسب عایدی بتوانند آزادنه در خصوص سنگ کیمیا و روش برگشت بدنشان تحقیق نمایند.

ادوارد بعد از رفتن به ارتش مرکزی به وسیله پادشاه بردلی پذیرش شده و لقب کیمیاگر تمام فلزی را دریافت میکند …

این انیمه از روی مجموعه مانگایی به نام Fullmetal Alchemist و به قلم Hiromu Arakawa تهیه شده است. آراکاوا نوشتن و طراحی این مجموعه را از آگوست سال 2001 و در ماهنامه Monthly Shōnen Gangan شروع کرد و در ژوئن 2010 آن را خاتمه داد. این مجموعه که همواره جزء کارهای محبوب در ژاپن قلمداد می شد توانست در سال 2004 جایزه برترین مانگای نوجوان پسند از جشنواره Shogakukan Manga Award را از آن خود کند.

استفاده از طنز به جا، وجود داشتن انواع گروه ای سنی در مانگا، طراحی های خوب، استفاده از مطالب حقیقی ای که در قرون گذشته در خصوص کیمیاگرها نوشته شده بود و داستان عالی این مانگا را به یک شاهکار تبدیل نموده بود.

همین موفقیت ها و محبوبیت باعث شد در سال 2003 استودیو Bones که حق ساخت انیمه را خریداری نموده بود، با عجله و بدون توجه به اینکه مانگا و داستان اصلی هنوز در اواسط راه قرار دارند ساخت مجموعه Fullmetal Alchemist را شروع کند.

کار با اینکه خیلی خوب پیشرفت و از عوامل حرفه ای برخوردار بود به سبب این که نویسنده اصلی مانگا، کار را به اتمام نرسانده بود با مشکل روبرو شد. تهیه نمایندگان از چند نویسنده دیگر یاری گرفتند تا سریعتر خاتمه بندی ای برای این انیمه آماده نمایند و در این راه به مانگای اصلی ( که تازه به نیمه رسیده بود) توجه ننمایند. همین امر باعث افت شدید داستانی سری اول انیمه شد.

در سال 2009 که آراکاوا کم کم در حال خاتمه دادن به مجموعه مانگای خود میشد، استودیو Bones به فکر دوباره سازی این عنوان محبوب افتاد. این بار با عنوان Fullmetal Alchemist: Brotherhood و نظارت کامل شخص آراکاوا، چون استودیو دوست نداشت بلایی مثل دفعه قبل بر سر داستان مجموعه بیاید.

علاوه بر عوامل حرفه ای و کاربلدی که دوباره از سری قبل جذب شدند، به Akira Senju هم برای ساخت موسیقی متن این انیمه پیشنهاد کار داده شد.

آکیرا سنجو که بیشتر برای سریالهای درام ژاپنی موسیقی متن می سازد و سابقه درخشانی از جمله 3 بار نامزدی برترین موسیقی متن از جشنواره ملی ژاپن در سالهای 97، 99 و 2004 را در کارنامه داشت این پیشنهاد را قبول کرد و توانست یکی از برترین موسیقی های متن انیمه ای در سالهای اخیر را خلق کند.

گرافیک و طراحی کار که به رهبری شرکت بزرگ Square Enix انجام میشد با اکثریت همان تیم قبلی و البته پیشرفت قابل ملاحظه همراه بود. تهیه نماینده ها تاکید داشتند که بیشتر به جزئیات پرداخته گردد و این تصمیم علاوه بر اینکه منظره ها، شخصیت ها و جلوه های ویژه را زیباتر و دلنشین تر می کرد بخاطر خشونت و نشان دادن جزئیات جنگ باعث افزایش رتبه سنی این انیمه از +13 برای سری اولیه به +17 برای سری نو شد.

دوبلرهای کار هم بعضا تغییر کردند تا شاهد همخوانی هرچه بیشتر صداها با شخصیت ها و افزایش کیفیت کار باشیم. به عنوان مثال Romi Paku که به جای ادوارد صحبت میکند سابقه حضور در بلیچ (توشیرو) و ناروتو (تماری) رو دارد یا Daisuke Namikawa گوینده ون هوهنهایم در انیمه های بلیچ (الکوئرا) گانتز (کرونو) فیری تیل (جلال) دوبلر بوده است.

تمام این عوامل و همکاری ها دست به دست هم داده اند تا شاهد یکی از بی عیب ترین و بزرگ ترین شاهکارهای جهانی انیمه باشیم و امتیاز 9.2 از سایت IMDB و همینطور 9.20 از سایت MyAnimeList شاهدی بر همین مدعاست.

اگر از تماشا صحنه های اکشن، عاطفی، تراژدی و طنز لذت می برید یا دوست دارید با خانواده به تماشای یک انیمه کامل بنشینید، این انیمه خوش ساخت را از دست ندهید.

منبع: یک پزشک
انتشار: 11 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 11 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 144

به "کیمیاگر تمام فلزی ، Fullmetal Alchemist" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کیمیاگر تمام فلزی ، Fullmetal Alchemist"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید