یک روش نو برای پخت خورشت به پاییزی
به گزارش پی سی باران، خورشت به یکی از انواع خورشت های مجلسی ایرانی است که به خاطر وجود به در آن عطر خاص و بسیار مطبوعی دارد.

خورشت به با لپه و رب انار یکی از خورشت های بسیار مجلسی و پاییزی است که هم زمان با رسیدن به این خورشت خوشمزه تهیه می گردد. همان طور که معین است از لپه برای تهیه این خورشت استفاده شده است که طعم و مزه این خورشت را بی نظیر و آن را تبدیل به یکی از خورشت های مجلسی می نماید. اما برای چاشنی خورشت به با لپه بیشتر از آلو استفاده می گردد تا طعم ملس داشته باشد. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورشت به با لپه و رب انار
- گوشت خورشتی 300 گرم
- به 3 عدد
- پیاز 1 عدد
- لپه 1/2 پیمانه
- آلو 10 عدد
- رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
- رب انار 2 الی 3 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت به با لپه و رب انار
مرحله اول
ابتدا باید آلو ها را با کمی آب خیس کنید و کنار بگذارید تا نرم گردد. گوشت خورشتی را خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به همراه کمی زردچوبه و روغن داخل قابلمه کمی تفت دهید تا سبک گردد. سپس گوشت و ادویه ها را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
مرحله دوم
لپه را از 1 ساعت قبل خیس کنید تا آب را به خودش بکشد و دو برابر گردد. می توانید برای گرفتن بوی زهم لپه یک بار آن را بجوشانید. لپه را اضافه کنید و تفت دهید تا در هنگام پختن وا نرود و به همان شکل باقی بماند. سپس رب را بیفزایید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
مرحله سوم
باید رب انار را بریزید و کمی تفت دهید. بعد روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا گوشت و لپه بپزند. می توانید برای سریع تر پختن از زودپز بهره ببرید یا بگذارید خورشت به با لپه روی حرارت کم بپزد تا جا بیفتد.
مرحله چهارم
در سرانجام باید به را پوست بگیرید و خرد کنید و داخل تابه کمی تفت دهید و به خورشت اضافه کنید و هم بزنید. بعد آلو ها را به همراه همان آبی که خیس شده اضافه کنید و نیم ساعت زمان دهید تا به و آلو خوب بپزد و در سرانجام مزه ها و مقدار نمک را مقدار و به همراه پلو سرو کنید. بعد از این خورشت ایرانی یک دسر ایرانی هم می چسبد. طرز تهیه دسری عالی و آسان، فرنی با شیره انگور را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه خورشت به با لپه و رب انار
- می توانید در آخر کمی شکر یا آب لیموترش تازه بهره ببرید.
- به دلخواه می توانید طی دو مرحله زعفران بریزید.
- حرارت را کم کنید تا غذا روغن بیندازد.
- می توانید از یک چوب دارچین برای پخت گوشت استفاده نمایید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا ترفندهای بیشتر از آشپزی 12 راه جادویی برای شفته نشدن لوبیا پلو را بخوانید.
منبع: پیام دلتا