5 علت برای خوردن خرمالو در پاییز
به گزارش پی سی باران، خرمالو در فرهنگ کشور چین هدیه ای از خدایان است. با نگاهی به خواص خرمالو این تفکر چندان هم بی راه نیست.

خرمالو متعلق به کشور چین است، میوه نارنجی رنگی که اگر خوب رسیده باشد، طعمی شیرین و عسلی دارد. آن را می توان به صورت تازه، سرخ شده یا پخته مصرف کرد. این میوه حاوی مواد مغذی ضروری است. خرمالو آنتی اکسیدان هایی قوی وکالری کم دارد و همین ویژگی این میوه را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل می نماید. خواص و فواید مصرف خرمالو در خبرنگاران بخوانید.
سلامت قلب
خرمالو برای سلامت قلب مفید است. مقادیر بالای ویتامین E و سایر ترکیبات مقوی موجود در این میوه، آن را به انتخابی عالی برای تقویت طبیعی سلامت قلب تبدیل می نماید. خرمالو حاوی آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی از جمله کورستین و کامفرول است که با کاهش خطر بیماری های قلبی مرتبط است. تانن موجود در خرمالو به کاهش فشار خون کمک می نماید و پتاسیم آن به حفظ ضربان طبیعی قلب کمک می رساند.
سلامت چشم
این میوه خوشرنگ از سلامت چشم پشتیبانی می نماید. خرمالو سرشار از ویتامین A و آنتی اکسیدان های کاروتنوئیدی مانند لوتئین و زآگزانتین است که سلامت چشم را بهبود می بخشد. ویتامین A برای عملکرد غشاهای ملتحمه و قرنیه ضروری است. این میوه بعلاوه حاوی پروتئینی است که برای بینایی طبیعی ضروری است. مصرف روزانه این میوه شیرین از بیماری های چشمی مانند گلوکوم، دژنراسیون ماکولا وابسته به سن (AMD) و آب مروارید جلوگیری می نماید.
سلامت پوست
خرمالو بافت پوست شما را بهبود می بخشد. این میوه سرشار از ترکیبات جوان نماینده پوست است و بعلاوه از عفونت های پوستی جلوگیری می نماید. ویتامین های C و E و آنتی اکسیدان های کاتچین موجود در آن ها خواص ضد التهابی دارند که به بهبود جای زخم، جوش، اگزما و تیرگی پوست کمک می نماید. بعلاوه ظاهر چین و چروک و خطوط ریز را به حداقل می رساند و چهره ای شفاف، روشن و بدون لک به شما می دهد.
سلامت دستگاه گوارش
خرمالو مسائل گوارشی را رفع می نماید. این میوه سرشار از ویتامین های گروه B مانند B1، B2 و B3 و فیبرهای محلول است و برای سلامت دستگاه گوارش بسیار موثراست. فیبر موجود در آن حرکات روده را برای دفع مواد زائد جامد از بدن آسان می نماید و از مسائلی مانند نفخ جلوگیری می نماید. ویتامین های B موجود در آن، تجزیه مواد گوارشی از جمله پروتئین ها، چربی ها و کربوهیدرات ها را تنظیم می نماید و برای متابولیسم و سطوح انرژی بهینه مفید است. مواد مغذی گیاهی موجود در خرمالو بعلاوه از عفونت معده جلوگیری می نماید.
التهاب
این میوه خوشمزه التهاب را کاهش می دهد. خرمالو سرشار از ویتامین C و فلاونوئیدها است که التهاب را کاهش می دهند و از بدن در برابر چندین میکروب بیماری زا محافظت می نمایند. ویتامین C موجود در آن به محافظت از بدن در برابر رادیکال های آزاد مضر و سموم کمک می نماید و در نتیجه با التهاب مقابله می نماید. این میوه در پاییز از ابتلا به عفونت های فصلی که در پاییز بسیار شایع است جلوگیری می نماید. اگر به سلامت استخوان های خود اهمیت می دهید مطلب 11 توصیه برای سالم نگه داشتن ستون فقرات را ازدست ندهید.
پیشنهاد مطالعه: مطلب سبزیجات مقوی و سالم را بشناسید را بخوانید.
منبع: پیام دلتا