8 نکته درباره لووتیروکسین
به گزارش پی سی باران، لووتیروکسین به اسم یک هورمون تیروییدی در مواردی که غده تیرویید مقادیر کافی هورمون فراوری نمی کند، تجویز می گردد. از این دارو بعلاوه در کاهش مقدار یک تیرویید عظیم یا گواتر یا درمان سرطان غده تیرویید استفاده می گردد.

8 نکته درباره لووتیروکسین
نویسنده:دکتر هومن خلیقی
لووتیروکسین به اسم یک هورمون تیروییدی در مواردی که غده تیرویید مقادیر کافی هورمون فراوری نمی کند، تجویز می گردد. از این دارو بعلاوه در کاهش میزان یک تیرویید عظیم یا گواتر یا درمان سرطان غده تیرویید استفاده می گردد.
لووتیروکسین اغلب روزی یک بار ناشتا خورده می گردد. مهم است که هر روز ساعت معینی مصرف گردد. به طور معمول بهتر است ناشتا خورده گردد تا بعدا فراموش نگردد.
از آنجایی که این دارو می تواند بی خوابی ایجاد کند، مصرفش در صبح هنگام از این نظر هم بهتر است. هیچ گاه بیشتراز اندازه تجویز شده مصرف نکنید. از دستور پزشکتان به دقت پیروی کنید.
هر روز پیش از مصرف لووتیروکسین، نبضتان را بشمارید. اگر ضربان قلبتان بالای ??? در دقیقه بود یا نامنظم بود پیش از مصرف نوبت آن روز با پزشکتان تماس بگیرید.
اگر یک نوبت را فراموش کردید، زمانی که آن را به یاد آوردید، مصرفش کنید. البته اگر تقریبا موقع نوبت بعدی مصرف دارو رسیده است، نوبت فراموش شده را رها نموده، به برنامه منظم دارویی تان بازگردید. اندازه دارو را دو برابر نکنید. اگر دو نوبت یا بیشتر را فراموش کردید برای مشخص یک برنامه نو با پزشکتان مشورت کنید.
اگر لووتیروکسین را به اسم یک درمان جایگزین استفاده می کنید، ممکن است مجبور باشید تا آخر عمر مصرفش کنید و حتی در صورت احساس بهبود دارویتان را طبق دستور ادامه دهید.
در صورت بروز هر یک از علایم زیر، مصرف لووتیروکسین را قطع نموده، با پزشکتان تماس بگیرید: درد قفسه سینه، ضربان قلب تند، تنگی نفس، سردرد شدید یا بثورات جلدی. ممکن است چند هفته طول بکشد تا اندازه درست دارو برایتان تنظیم گردد.
اگر دچار علایم زیر شدید یعنی اندازه داروی مصرفی شما بیش از احتیاج بدنتان است و باید اندازه دارو را با صلاحدید پزشک کاهش دهید: اسهال، تب، تحمل نکردن گرما، تعریق، بی قراری، تحریک پذیری، لرزش دستان، مشکل در به خواب رفتن، تغییرات دوره ماهانه، اشتها و یا کاهش وزن.
منبع:http://www.salamat.com
منبع: راسخون