طرز تهیه ترشی لیته خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

به گزارش پی سی باران، زمستان آمده و فصل درست کردن ترشی لیته مخصوص خوشمزه رسیده است. اگر در برنامه غذایی تان کتلت یا کوفته دارید یا اینکه می خواهید آبگوشت بار بگذارید، دست نگه دارید! اول این ترشی خوشمزه را درست کنید، بعد در پی درست کردن غذای دلخواهتان بروید. چون این غذاها با ترشی لیته یک طعم و مزه ­ای پیدا می­کنند که نگو و نپرس!

طرز تهیه ترشی لیته خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه ترشی لیته مخصوص خوشمزه

  • بادمجان گوشتی بی دانه یک کیلوگرم
  • فلفل دلمه ای سبز بزرگ یک عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز بزرگ یک عدد
  • فلفل دلمه ای زرد بزرگ یک عدد
  • هویج میانه سه عدد
  • سیر چهار حبه
  • گل کلم یک دوم یک گل کلم میانه
  • فلفل سبز تند دو عدد
  • مرزه (خشک شده) یک قاشق غذاخوری
  • نعناع (خشک شده) یک قاشق غذاخوری
  • ترخون (خشک شده) یک قاشق غذاخوری
  • گشنیز (خشک شده) یک قاشق غذاخوری
  • جعفری (خشک شده) یک قاشق غذاخوری
  • پونه (خشک شده) یک قاشق غذاخوری
  • سرکه انگور به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی لیته مخصوص

مرحله اول

ابتدا بادمجان ها را خوب بشویید. سپس آن ها را روی زغال یا گاز کبابی کنید.

مرحله دوم

پوست بادمجان ها را بگیرید. سپس بادمجان های کبابی را به همراه حبه های سیر چرخ کنید.

مرحله سوم

فلفل دلمه ای ها، گل کلم، فلفل سبز تند و هویج ها را ریز خرد کنید.

مرحله چهارم

بادمجان و سیر چرخ شده را به سبزیجات خردشده اضافه نموده و خوب باهم مخلوط کنید.

مرحله پنجم

سبزی های خشک شده و نمک و زردچوبه را به مواد ترشی اضافه نموده و هم بزنید.

مرحله ششم

مواد آماده شده را درون شیشه بریزید.

مرحله هفتم

سرکه را به مقدار ای روی ترشی بریزید که سطح آن را کامل بپوشاند.

مرحله هشتم

درب ترشی را محکم ببندید تا هوا وارد آن نگردد. سپس ترشی را به مدت یک هفته تا ده روز در جای خنک قرار دهید.

نکات تکمیلی ترشی لیته مخصوص

  • به جای سرکه انگور می توانید از سرکه سفید بهره ببرید.
  • بسته به ذائقه تان می­توانید فلفل سبز تند ترشی را کمتر یا بیشتر کنید.
  • برای کبابی کردن بادمجان می توانید از فر هم بهره ببرید.
  • از سبزی های تازه هم می توان برای ترشی استفاده کرد. فقط باید سبزی ها به خوبی شسته و خشک شده باشند. سپس سبزی ها را خردنموده و درون ترشی بریزید.
  • همه مواد ترشی را می توانید چرخ کنید تا شبیه ترشی لیته اصیل گردد.
  • برای بیشتر شدن عطروطعم ترشی لیته می توانید از ادویه ترشی هم بهره ببرید.
  • ترشی لیته را در کنار غذاهای کتلت، آبگوشت، کوفته و دیگر غذاهای نانی حتما امتحان کنید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 25 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 25 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 2097

به "طرز تهیه ترشی لیته خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی لیته خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید