آب این میوه دوست کبد است
به گزارش پی سی باران، خبرنگاران: دانشمندان می گویند مصرف آب آلو سیاه می تواند احتیاج های بدن به مواد معدنی و ویتامین ها را تامین نموده و از ابتلا به بعضی بیماری ها جلوگیری کند.

به گزارش خبرنگاران به نقل از باشگاه خبرنگاران ،این نوشیدنی سرشار از خواص مختلف است. براساس اعلام مرکز اطلاعات غذایی آمریکا، آلو سیاه دارای ویتامین های A، C، E، و K است. همچنین سایر ویتامین ها مانند تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین B6 و فولات به وفور در این میوه دیده می گردد. هر 100 گرم آب آلو سیاه دارای 71 کالری انرژی و 18 گرم کربوهیدارت است.
همچنین مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، سدیم، و آهن به وفور در آلو سیاه وجود دارد. این در حالی است که این میوه هیچ اسید چرب و کلسترولی ندارد که برای بدن مضر باشد. مصرف آب آلو سیاه دارای خواص بی شماری است.
تحقیقات دانشمندان دانشگاه ایلینویز نشان داده است آب آلو باعث تحریک سیستم گوارشی و حرکات روده می گردد که همین امر، مانع از ابتلا به یبوست در افراد مستعد شده و فرآیند هضم غذا را تسهیل می نماید. همچنین تحقیقات در سال 2007 نشان داد مصرف آب آلو سیاه می تواند به مانند یک مسهل طبیعی عمل نموده و مسائل اجابت مزاج افراد را حل نماید.
پژوهشگران می گویند مصرف آب آلو به دلیل خواص آن و نیز ترکیب اتانول موجود در آن می تواند جلوی تکثیر سلول های سرطانی را بگیرد. مصرف این میوه خطر ابتلا به سرطان کولون روده را کاهش می دهد. همچنین آنتی اکسیدان های موجود در آلو خطر ابتلا به سایر سرطان ها را کم می نماید.
آهن یکی از مواد معدنی است که به وفور در آلو سیاه دیده می گردد. از این رو، این میوه می تواند خطر ابتلا به کم خونی را کاهش داده و به افراد مبتلا به این بیماری برای درمان یاری کند. خواص آنتی اکسیدانی این میوه می تواند باعث کاهش کلسترول بد خون گردد. همچنین سطح پتاسیم مناسب این میوه باعث کاهش فشار خون و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی می گردد.
از دیگر خواص مصرف آب آلو سیاه می توان به کاهش خطر ابتلا به بیماری های کبد، افزایش گردش خون مناسب در بدن، افزایش متابولیسم (سوخت و ساز بدن) که منجر به کاهش وزن می گردد، کاهش اشتها، کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان و بهبود عملکرد شناختی مغز اشاره نمود.
منبع: اقتصادنیوز