طعم قهوه را با این ادویه خوشمزه تر کنید ، مواد سالمی که می توان به قهوه روزانه خود افزود
به گزارش پی سی باران، افزودن بعضی مواد مانند دارچین، لیموترش یا کاکائوی تلخ می تواند طعم قهوه شما را هم بهتر کند و هم برای سلامت مفید باشد.

به گزارش خبرنگاران، آیا می دانید که افزودن کمی دارچین به قهوه روزانه می تواند باعث افزایش ارزش تغذیه ای آن گردد؟ دارچین جزو ادویه های ضدالتهاب است و مصرف منظم آن می تواند باعث بهبودی در متابولیسم بدن و پیشگیری از ابتلا به اضافه وزن گردد. از طرف دیگر، پودر دارچین ته مزه شیرینی دارد و افزودن این ادویه بدون کالری به قهوه می تواند احتیاج به مصرف شکر همراه با قهوه را کمتر کند.
از این رو، اگر بتوانید دارچین را به ترکیبات قهوه روزانه اضافه کنید، هم به کنترل وزن خودتان یاری خواهید کرد و هم باعث کاهش التهاب در بدن تان خواهید شد. در ادامه این مطلب، با سایر افزودنی های سالمی که می توانید به فنجان قهوه روزانه تان اضافه کنید، آشنا می شویم.
پودر پروتئین
تحقیقات ثابت نموده اند که مصرف پروتئین های بدون چربی یا کم چرب می تواند باعث کاهش ذخیره چربی اضافی در بدن گردد و تعادل بین حجم عضلات و چربی های بدن را حفظ کند.
از این رو، به افرادی که اهل نوشیدن قهوه روزانه هستند، مخصوصا افراد نوجوان، آقایان یا خانم های ورزشکار و بعلاوه سالمندان توصیه می گردد که مقداری پودر پروتئین به قهوه روزانه خود اضافه نمایند تا بتوانند با افزایش دریافت پروتئین باکیفیت، احتمال تحلیل عضلانی در سن رشد، در اثر ورزش کردن یا در دوران سالمندی را کاهش دهند.
پودر کاکائوی تلخ
کمتر کسی فکر می نماید که پودر کاکائو بتواند یک افزودنی مناسب برای یک فنجان قهوه روزانه باشد. این درحالی است که مطالعات نشان می دهند که پودر کاکائوی تلخ سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی قدرتمندی به نام پلی فنول است.
زمانی که مقدار دریافت پلی فنول ها در بدن بالا می رود، سطح التهاب در بدن کمتر می گردد و احتمال ابتلا به بیماری های قلبی، بعضی از انواع سرطان ها و اختلال عملکرد مغز هم کاهش پیدا می نماید. از طرف دیگر، هر یک قاشق غذاخوری از پودر کاکائوی تلخ می تواند 2 گرم فیبر غذایی به بدن برساند و از این طریق به تنظیم فشار خون و قند خون یاری کند.
لیموترش
استفاده از آب لیموترش تازه در انواع چای یا دمنوش های روزانه، قدمتی طولانی دارد و بسیاری از دستورهای سنتی چای حاوی آب لیموترش تازه هستند. آبلیموی تازه در ترکیب با چای سرد یا همان آیس تی هواداران زیادی در سراسر دنیا دارد. این درحالی است که به تازگی ترکیب قهوه و آب لیموترش تازه، هواداران بسیار زیادی در سراسر دنیا پیدا نموده است.
معمولا آب لیموترش تازه در روزهای گرم سال به قهوه سرد اضافه می گردد تا هم بتواند طعم آن را متنوع تر و خوشایندتر کند و هم ارزش تغذیه ای قهوه را افزایش دهد. بعضی از مطالعات نشان می دهند که افزودن آب لیموترش تازه به قهوه می تواند باعث پیشگیری از ابتلا به سردرد و بعضی از انواع بیماری های ریوی گردد. مطالعات محدودی هم ثابت نموده اند که ترکیب آبلیموی تازه با قهوه باعث افزایش ترشحات اسید معده می گردد و می تواند برای بیماران مبتلا به ریفلاکس دردسرساز باشد.
منبع: سلامت
منبع: همشهری آنلاین