استحکام استخوان ها با دانه های هندوانه
به گزارش پی سی باران، با مصرف دانه های یک میوه آبدار و محبوب تابستانی می توانید به سلامت استخوان ها و کنترل فشار خونتان یاری کنید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرگزاری صداوسیما، هندوانه به طور گسترده ای مورد مصرف و ترجیح بسیاری از افراد در سراسر دنیا است و یکی از محبوب ترین میوه های تابستانی با خاصیت طراوت بخشی و مرطوب نمایندگی برای بدن است که برای سلامتی هم بسیار مفید است.
هندوانه مانند بعضی دیگر از انواع میوه ها مانند انگور، سیب و توت دارای دانه است. بسیاری از افراد به دلایل زیادی از خوردن آن دانه ها خودداری می نمایند که یکی از این دلایل طعم تلخ آنهاست.
از بین بردن دانه های هندوانه به معنای از دست دادن مواد مغذی مهم و اساسی در آنهاست.
این دانه ها منبع خوبی از بسیاری از مواد معدنی از جمله مهمیم و آهن هستند، بنابراین توانایی تقویت ایمنی و یاری به کنترل فشار خون را دارند و بعلاوه حاوی اسیدفولیک و کلسیم هستند.
منگنز، مس و پتاسیم از دیگر عناصر مغذی دانه هندوانه هستند که همین امر باعث می گردد استخوان ها قوی و محکم شوند، زیرا این مواد معدنی به بهبود تراکم استخوان یاری می نمایند و ریز مغذی های موجود در آن ها می توانند فرایند متابولیسم را تقویت نمایند.
برای بهره مندی حداکثری، نباید دانه های هندوانه را از قبل تفت داد یا مغز آن را خورد، بلکه باید آن ها را خوب جوید و بعلاوه می توان آن دانه ها را در روغن کمی سرخ کرد و در سالاد ها یا آب میوه ها استفاده کرد.
منبع: جام جم آنلاین