تهیه ترشی هفت بیجار به روش بازاری

به گزارش پی سی باران، ترشی هفت بیجار یکی از ترشی های بسیار خوشمزه و چند رنگ است و با خوردن این ترشی اشتهای شما چند برابر خواهد شد.

تهیه ترشی هفت بیجار به روش بازاری

ترشی هفت بیجار قدمت بسیار طولانی دارد و اصالت آن به شهر بیجار کردستان برمی گردد. طرز تهیه ترشی هفت بیجار در شهرهای مختلف با هم فرق دارد. اگر در فصل خیار چنبر هستید می توانید از آن بهره ببرید، اگر نه خیار ساده سبز بریزید. می توانید از سرکه قرمز یا سفید بهره ببرید و هیچ فرقی ندارد. اگر تند و تیزی سرکه را کلا دوست ندارید می توانید نصف سرکه و نصف آب نمک بریزید. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه ترشی هفت بیجار را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه ترشی هفت بیجار

  • گل کلم 1 عدد
  • هویج 5 عدد
  • کرفس یک ساقه
  • خیار سبز 6 عدد
  • بادمجان 3 عدد
  • سیر 3 بوته
  • فلفل سبز تند 150 گرم
  • سیب زمینی ترشی 3 عدد
  • سبزی ترشی شامل (ترخون، مرزه، نعنا، گشنیز و جعفری) 250 گرم
  • تخم گشنیز 3 قاشق غذاخوری
  • سیاه دانه 2 قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید یا قرمز به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه ترشی هفت بیجار

مرحله اول

ابتدا گلم کلم را به میزان تقریبا کوچک خرد کنید و چندین بار بشویید. هویج و کرفس را هم بشورید و اجازه دهید تا خشک گردد. خیار و فلفل سبزها را هم به همین ترتیب تمیز کنید. سر بادمجان ها را جدا کنید و خوب بشویید. سیب زمینی ترشی را هم کاملا تمیز کنید تا کیثفی روی آن نباشد. همه مواد را روی یک دستمال نمگیر قرار دهید تا کاملا خشک گردد.

مرحله دوم

سبزی ترشی را بعد از خشک شدن ریز کنید. لازم نیست ساطوری کنید، در حد اینکه خرد شوند کافی است. برگ های کرفس را نیز با سبزی ها مخلوط کنید. سیر را پوست بگیرید و با فلفل سبزها خرد کنید.

مرحله سوم

تمام مواد خرد شده را در یک ظرف بزرگ بریزید و روی آن ها تخم گشنیز و سیاه دانه و نمک بپاشید و با یک قاشق خوب مخلوط کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. این ترشی خوشمزه را کنار شامی کباب گیلانی نوش جان کنید.

مرحله چهارم

ظرف هایی را که قرار است ترشی در آن بریزید خوب بشویید و خشک کنید. با یاری یک ملاقه از مواد ترشی داخل شیشه ها بریزید تا پر شوند. با دست خوب فشار دهید تا هوا بین آن ها نباشد. سپس روی ترشی ها سرکه بریزید و در آن را خوب محکم کنید. از همان ابتدا داخل یخچال بگذارید. بعد از گذشت یک هفته ترشی هفت بیجار شما حاضر است.

نکات کلیدی در تهیه ترشی هفت بیجار

  • برای رنگ ترشی می توانید کمی زردچوبه به مواد بزنید یا گلم کلم قرمز بریزید.
  • می توانید از ادویه ترشی یا کمی گلپر نیز بنا به ذائقه خود بهره ببرید.
  • اگر خواستید ساقه کرفس و بادمجان را کمی نیم پز کنید و بعد داخل ترشی بریزید.
منبع: پیام دلتا
انتشار: 11 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 11 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 7

به "تهیه ترشی هفت بیجار به روش بازاری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهیه ترشی هفت بیجار به روش بازاری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید