در ماه رمضان، افطاری چی بپزم؟

به گزارش پی سی باران، ماه رمضان به زودی آغاز خواهد شد و همه ما به فکر این هستیم که در این ماه مبارک برای افطاری چه نوع غذایی درست کنیم. ما به شما عزیزان خواهیم گفت که هیچ نگران نباشد و با ما همراه باشید تا شما را با انواع و اقسام غذاهای افطاری نونی، مجلسی با برنج و افطاری سبک آشنا کنیم.

در ماه رمضان، افطاری چی بپزم؟

افطاری نونی:

برترین افطاری در ماه رمضان افطاری نونی است که هم راحت درست شده و هم برای روزه داران عزیز بسیار افطاری مناسبی است.

از افطاری های نونی می توان به غذاهای خوشمزه ای چون الویه، شامی، رولت نون و پنیر و سبزی اشاره نمود. الویه به راحتی با پخت موادی چون تخم مرغ، سیب زمینی و مرغ و خرد کردن خیار شور به داخل آن به همراه سبزیجاتی مانند هویج و نخود سبز درست خواهد شد. سس مایونز نیز به آن اضافه می گردد و بدون اضافه کردن سس مایونز تا چند روز این غذا را می توانید در یخچال نگهداری کنید.

از دیگر غذاهای نونی خوشمزه به تاس کباب که با میوه به و گوشت تکه ای درست می گردد ، اشاره نمود. تاس کباب را با گوشت مرغ نیز می توانید درست کنید.

غذای نانی دیگری که پیشنهاد ما به شما خواهد بود، خوراک مرغ با لوبیا سبز است. با لوبیای سبز تازه، مرغ و سیب زمینی خوراک لوبیا سبز درست کنید و نوش جان کنید. کشک بادمجان و سالاد الویه نیز از غذاهایی هستند که درست کردن آن ها به شما پیشنهاد می گردد.

غذای مجلسی با برنج:

همه ما ممکن است برای ماه رمضان مهمان داشته باشیم و به هنگام افطار فکر کنیم چه غذایی برای پذیرایی درست کنیم. پیشنهاد ما به شما غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است.

از غذاهای خوشمزه و مجلسی که زمان زیادی را نباید پای گاز صرف کنید، می توان به عدس پلو، زرشک پلو، قیمه نثار قزوینی، فسنجون و قورمه سبزی است. برای تهیه این غذاهای خوشمزه با برنج، اگر به همراه خورشت سرو می گردد از شب قبل بار بگذارید و برای فردا به هنگام افطار میل کنید. اما غذاهایی مانند عدس پلو و زرشک پلو بهتر است از ظهر آغاز به طبخ آن کنید تا برای افطار آماده باشد.

اما همراه این را در نظر داشته باشید، برنج برای غذای مجلسی افطاری بسیار مناسب و به صورت آبکش آن را بپزید. با برنج بیشتر غذاهای سنتی ایرانی را می توانید درست کنید و از خوردن آن ها در هنگام افطار لذت نمایید.

برای مشاهده غذای مجلسی با برنج برای افطار اینجا کلیک کنید.

پیش غذا:

بهتر است برای افطار به دلیل اینکه ساعت ها غذا به معده نرسیده است، غذاها و دسرهای سبک سرو گردد. غذاهایی که هم مقوی باشد و هم به معده شما آسیب نرساند.

غذاهای سبک و مقوی برای افطاری یکی از گزینه های خوب است. از غذاهای سبک می توان به آش رشته، حلیم، کشک بادمجان، حلیم بادمجان، عدسی، لوبیا و سوپ جو اشاره نمود. همه این غذاها به نوعی پیش غذا برای افطار نیز به شمار می آیند.

آش رشته،سوپ جو، عدسی و لوبیا با سیب زمینی برای افطاری به دلیل آبکی بودن و گرم بودن آن بسیار مناسب است. آش رشته را از ظهر باید درست کنید تا جا بیافتد. حتما این را در نظر بگیرید پیش غذا باید غذاهای فوق العاده سبک و قابل هضم باشد تا معده شما برای شام جا داشته باشد.

غذاهای سبک وساده:

غذاهایی که برای افطاری ساده هستند، اما بسیار مقوی و سالم می توان به انواع سوپ ها، آش ها و فرنی و شیر برنج اشاره نمود. بعلاوه از آنجایی که برای ماه رمضان قند خون افت می نماید، از نیمرو هایی شیرین مثل نیمرو با خرما و خاگینه اشاره نمود. نان و پنیر با سبزی نیز یکی دیگر از غذاهای سبک است که خوردن آن بسیار توصیه می گردد. شیر برنج نیز یکی دیگر از این نوع غذاهای سبک است که به معده شما بعد از ساعت های زیاد از نخوردن، آسیب نمی رساند.

دسر افطاری:

وقتی از دسر حرف میگردد، به شیرینی ها فکر می کنیم. فرنی و شیر برنج نیز از غذاهایی است که با شیر درست شده و خیلی برای بدن شما مفید است و به عنوان دسر شناخته شده است. در شیر برنج علاوه بر شیر، از گلاب، شکر، هل و کره نیز استفاده می کنیم.

علاوه بر شیر برنج و فرنی، شله زرد، حلوا، کاچی، خاگینه و حتی دسرهایی مثل ژله رولی و دسرهای دو رنگ و سه رنگ برای افطاری مناسب است.

اگر می خواهید به همراه چای یک شیرینی خوشمزه میل کنید، زولبیا و بامیه خانگی، انواع حلوا و کاچی در منزل درست کنید.

این غذاها و دسرهای خوشمزه برای پذیرایی از روزه دارانی که مهمان شما هستند انتخاب خوبی است.

منبع: اُکالا
انتشار: 16 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 16 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 692

به "در ماه رمضان، افطاری چی بپزم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "در ماه رمضان، افطاری چی بپزم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید