سوپ قارچ مناسب برای پاییز

به گزارش پی سی باران، خبرنگاران : طرز تهیه سوپ قارچ را در این مطلب آورده ایم.

سوپ قارچ مناسب برای پاییز

سوپ قارچ از سوپ های مقوی است. طرز تهیه این سوپ خوشمزه را در ادامه بخوانید.

به گزارش خبرنگاران، مسعود معززی، کارشناس آشپزی با حضور در برنامه ای تلویزیونی، طرز تهیه سوپ قارچ که بسیار برای دستگاه گوارش بدن مفید است را آموزش داد.

در فیلم زیر، طرز تهیه سوپ قارچ را مشاهده می کنید.

سوپ قارچ یکی از انواع سوپ های مجلسی محسوب می گردد که به عنوان یک پیش غذای خاص مورد استفاده قرار می گیرد. البته به علت اینکه در این سوپ از گوشت مرغ استفاده نمی گردد و کاملا گیاهی است به عنوان یک غذای گیاهی هم شناخته می گردد.در دستور اصلی این سوپ کاملا گیاهی است و بدون گوشت مرغ تهیه می گردد البته در صورت تمایل می توانید برای داشتن طعم خوشمزه تر مقداری گوشت مرغ هم به این سوپ اضافه کنید. سوپ قارچ در پایان پخت شباهت زیادی به سوپ شیر دارد با افزودن کمی عصاره مرغ طعم و مزه خوبی به این سوپ بدهید شما می توانید برای مهمانی و دورهمی خود این سوپ شیر را تهیه کنید.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای 4 نفر سوپ قارچ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری سوپ قارچ تهیه کنید کافی است مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم سوپ قارچ و شیر برای 4 نفر

قارچ درجه یک 500 گرم

پیاز میانه 2 عدد

هویج میانه 2 عدد

تره فرنگی 100 گرم

خامه 200 گرم

شیر 250 گرم

کره 100 گرم

آرد سفید 1 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

طرز تهیه سوپ قارچ خامه

مرحله اول: تفت دادن پیاز

ابتدا پیازها را پس از پوست گرفتن به صورت نگینی ریز خرد می کنیم ، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را به آن اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا کره آبگردد. در مرحله بعدی پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و با کره کمی تفت می دهیم تا پیاز کمی نرم گردد سپس مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا مخلوط پیاز و زردچوبه یکدست گردد.

مرحله دوم: افزودن سبزیجات

در همین حین تره فرنگی و هویج را به صورت ریز خرد می کنیم و پس از اینکه پیاز نرم شد به قابلمه اضافه می کنیم،10 دقیقه مخلوط تره فرنگی ، هویج و پیاز را تفت می دهیم سپس قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم (در صورتی که دوست ندارید قارچ ها زیر دندان بیاید به صورت نگینی ریز خرد کنید). پس از گذشت 10 دقیقه قارچ را اضافه می کنیم.

مرحله سوم:افزودن آرد

به مدت 5 دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا قارچ ها هم نرم شوند. در ادامه آرد سفید را به صورت کم کم داخل یک لیوان آب جوش حل می کنیم (باید آرد را کم کم اضافه کنیم تا آرد گلوله نگردد) و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم:پخت سوپ قارچ

در همین مرحله 3 لیوان آب جوش هم به قابلمه اضافه می کنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ می زنیم. 5 دقیقه صبر می کنیم تا مواد بجوشند سپس شیر را به همراه خامه مخلوط می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.پس از اضافه کردن مخلوط شیر و خامه باید مراقب سوپ باشیم تا سوپ سرریز نکند. حدود 5 دقیقه بعد جعفری خرد شده را به سوپ اضافه می کنیم و دیگر درب قابلمه نمی گذاریم تا سوپ جا بیفتد. پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا با قارچ تزیین نموده و سرو می کنیم.

نکات پخت سوپ قارچ

بریدن شیر و خراب شدن ظاهر سوپ

اگر تا به حال با این مشکل روبرو شدید که پس از اضافه کردن شیر ظاهر سوپ خراب شد و سوپ شما بریده بریده شد ، دیگر نگران این مشکل نباشید زیرا با یک ترفند ساده می توانید از بروز این مشکل جلوگیری کنید. کافیست قبل از اضافه کردن شیر آن را در دمای محیط قرار دهید تا دمایش با محیط یکسان گردد یا آنرا به صورت ولرم اضافه کنید.

خوشمزه تر شدن سوپ قارچ

در صورتی که می خواهید سوپ قارچ شما طعم بهتری داشته باشد و به اصطلاح عامیانه لذیذتر باشد می توانید به جای اضافه کردن 3 لیوان آب جوش از 3 لیوان آب مرغ یا آب گوشت بهره ببرید. با این کار سوپ قارچ شما طعم خیلی بهتری خواهد داشت.

فوت و فن پخت سوپ قارچ خامه با شیر

افزودن تره فرنگی اختیاری می باشد می توانید حذف کنید.

حتما خامه را در پایان اضافه کنید سپس حرارت را خاموش کنید تا نجوشد.

اگر بعد از افزودن خامه کمی سوپ شیرین مزه بودی کمی آبلیموترش اضافه کنید.

اگر دوست دارید سوپ شما آبکی باشد بعد افزودن شیر و قارچ نگذارید زیاد بجوشد.

به دلخواه می توانید از آب مرغ یا استاک مرغ بهره ببرید.

اگر دوست دارید رنگ سوپ شما سفیدتر باشد بجای فلفل سیاه از فلفل سفید بهره ببرید و هویج را بسیار ریز خرد کنید تا رنگ ندهد.

اگر دوست دارید سوپ شما غلیظ تر باشد کمی جو پرک به سوپ اضافه کنید.

شیر را نیم ساعت قبل از آغاز کار از یخچال خارج کنید تا هم دم گردد.

منبع: رکنا
انتشار: 21 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 21 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 1425

به "سوپ قارچ مناسب برای پاییز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سوپ قارچ مناسب برای پاییز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید