طرز تهیه ترشی بامیه خانگی
به گزارش پی سی باران، ترشی بامیه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و بسیار پر هوادار ایرانی است که به دلیل اینکه بامیه فقط در فصل پاییز در بازار موجود است در فصل پاییز تهیه می گردد

به گزارش خبرنگاران به نقل از پارسی دی
مواد لازم برای 1 شیشه
مواد لازم ترشی بامیه
- سیر 3 حبه
- بامیه 500 گرم
- فلفل قرمز 2 عدد
- نمک 1 قاشق غذاخوری
- سرکه سفید یا قرمز 1 فنجان
- شوید خشک شده 1 قاشق غذاخوری
دستور تهیه
طرز تهیه ترشی بامیه
برای تهیه ترشی بامیه ابتدا بامیه ها را پاک می کنیم (توجه داشته باشید در زمان جدا کردن سر بامیه ها به بافت بامیه ها آسیبی نرسد) پس از اینکه بامیه ها را تمیز کردید آنها را می شوییم و روی آبکش قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند.
در مرحله بعد یک ظرف شیشه ای مناسب را انتخاب می کنیم و تا نصف آن بامیه می ریزیم و نصف قاشق شوید خشک و 2 عدد سیر و 1 عدد از فلفل قرمز را روی بامیه ها می ریزیم و یک لایه دیگر بامیه ها را روی آن ها میچینیم
وباقی شوید خشک،سیر،فلفل قرمز را لابه لای بامیه ها قرار می دهیم و در آخر باقی بامیه ها را می ریزیم.بعد یک قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و سرکه و نمک را داخل آن می ریزیم و 1 فنجان آب نیز به آن اضافه می کنیم
(اضافه کردن 1فنجان آب برای متعادل تر شدن طعم ترشی است،اگر تمایل دارید ترشی تندتری داشته باشید می توانید آن را حذف کنید و جایگزین آن سرکه کنید) و اجازه می دهیم تا سرکه به جوش بیاید و نمک کاملا در آن حل گردد
و سرکه را همان طور داغ در شیشه بامیه ها می ریزیم و صبر می کنیم تا ترشی کاملا سرد گردد و بعد درب آن را محکم می بندیم و در یخچال به مدت 2 هفته ترشی بامیه را می گذاریم تا استراحت کند.این ترشی خوش طعم را با غذا نوش جان کنید.
منبع: جام جم آنلاین