طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز در طعم های مختلف با پودر ژله

به گزارش پی سی باران، پاستیل یکی از محبوب ترین تنقلات برای بچه ها و البته اغراق نیست اگر بگوییم بیشتر برای بزرگتر هاست. پاستیل را در طعم ها و شکل های مختلف می توانید به صورت فله یا بسته ای از بازار و فروشگاه های زنجیره ای و سوپرمارکت ها تهیه کنید اما خبر خوب این است که درست کردن پاستیل خانگی هم کار بسیار ساده ای است. شما می توانید پاستیل خانگی را به راحتی در انواع طعم ها از نوشابه ای گرفته تا میوه ای و … درست کنید. برای درست کردن پاستیل خانگی هم می توانید از گلوکز بهره ببرید و هم گلوکز را حذف کنید. طرز تهیه پاستیل خانگی در طعم های مختلف با پودر ژله و بدون گلوکز یا با گلوکز را در مجله ما  بخوانید.

طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز در طعم های مختلف با پودر ژله

 گلوکز یک نوع شکر است که برای کش دار کردن پاستیل استفاده می شود. اما شما می توانید از پودر ژلاتین به جای گلوکز استفاده کنید.

طرز تهیه پاستیل خانگی با گلوکز و پودر ژله

مواد لازم

  • پودر ژله: 1 بسته (با طعم دلخواه خودتان)
  • پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
  • گلوکز: 2 قاشق غذاخوری
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • آب سرد: ½ لیوان فرانسوی دسته دار

طرز تهیه

برای درست کردن پاستیل خانگی ابتدا باید پودر ژله، ژلاتین و آب سرد را با هم مخلوط کنید. وقتی که ژلاتین و پودر ژله کاملا در آب سرد حل شدند شکر و گلوکز را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مخلوط به دست آمده را به روش بنماری روی بخاری کتری یا سماور قرار دهید و مرتب هم بزنید تا رنگ ژله شفاف گردد و کف سفیدی روی آن تشکیل گردد. حتما این کف سفید از روی ژله بردارید تا رنگ پاستیل ها را کدر نکند. وقتی که مایه پاستیل یکدست و روان شد آن را از روی حرارت بردارید.

بهتر است پاستیل را با قالب سیلیکونی درست کنید. برای این کار کف و دیواره های قالب سیلیکونی را با کمی روغن مایع چرب کنید و مایه ژله ای پاستیل را در قالب های سیلیکونی بریزید. قالب را به مدت 30 دقیقه در یخچال و سپس 15 دقیقه در فریزر بگذارید.

سپس پاستیل ها را از قالب سیلیکونی جدا کنید. اگر قالب را کمی چرب نموده باشید پاستیل به راحتی از قالب جدا می شوند. ممکن است در ابتدا پاستیل ها کمی چسبناک باشند، اما اگر به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید دقیقا پاستیل بازاری خواهید داشت.

فوت و فن های طرز درست کردن پاستیل خانگی

*به مایه پاستیل می توانید گلوکز اضافه نکنید اما در آن صورت نباید انتظار یک پاستیل حرفه ای داشته باشید. گلوکز باعث حالت کشسانی پاستیل می گردد و حتما باید اضافه گردد. اگر می خواهید پاستیل بدون گلوکز درست کنید باید به همان میزان عسل اضافه کنید که البته باز هم آن حالت کشسانی را به پاستیل نمی دهد.

*پاستیل خانگی را در ظرف درب دار به مدت یک ماه می توانید در یخچال نگهداری کنید.

*برای درست کردن پاستیل نوشابه ای، پاستیل با آب پرتقال یا پاستیل ترش با آب لیموترش می توانید به جای پودر ژله از این نوشابه، آب پرتقال یا آب لیموترش یا هر میوه ترش دیگری مثل انواع توت و بری و آب انار یا آب آلبالو بهره ببرید. در این صورت باید مقدار بیشتری پودر ژلاتین بهره ببرید.

*گلوکز مایع و قالب سیلیکونی را از مغازه های فروش لوازم قنادی تهیه کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 18 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 18 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 1088

به "طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز در طعم های مختلف با پودر ژله" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز در طعم های مختلف با پودر ژله" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز در طعم های مختلف با پودر ژله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید