طرز تهیه پودر پیاز خانگی
به گزارش پی سی باران، جالبه بدونید که در برخی از طعم های چیپس و پفک، غذاهای کنسروی، سوسیس و کالباس و انواع سس هم از پودر پیاز استفاده شده و طعم خاصش به خاطر اونه. از خیلی ها شنیده میشه که پودر پیاز رو به صورت آماده تهیه کردن ولی نه طعم داشته و نه عطر و بو.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک،تا به حال به این فکر کردین که رمز خوشمزه شدن غذای رستوران ها چیه. امروز قصد داریم یکی از رمز و رازهای آشپزی حرفه ای رو بهتون یاد بدیم. حتما می دونید که ادویه ها نقش مهمی تو طعم غذا دارن. .
مواد لازم پودر پیاز
پیاز 500 گرم
طرز تهیه پودر پیاز
- پوست پیازها را بگیرید و آن ها را تمیز بشورید. پیازها را داخل دستمال پارچه ای بریزید تا آب آن ها گرفته گردد و کاملا خشک شوند. سپس آن ها را خرد کنید. بهتر است پیازها را درشت خرد نکنید تا سریع تر خشک شوند.
- سینی فر را آماده کنید و پیازهای خرد شده را روی آن بچینید.
- فر را روی کمترین دما تنظیم کنید و آن را روشن کنید تا گرم گردد.
- سینی فر را داخل فر قرار دهید تا پیازها کاملا خشک شوند. زمان خشک شدن پیاز را با مشاهده آن آنالیز کنید.
- وقتی پیازها کاملا خشک شدند سینی فر را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا خنک گردد.
- بعد از آن که پیازها خنک شدند، آن ها را داخل مخلوط کن یا دستگاه آسیاب بریزید تا کاملا آسیاب شوند و به پودر پیاز تبدیل شوند.
- پودر پیاز آماده شده را داخل شیشه تمیز و خشک بریزید، درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید
انتشار: 23 اردیبهشت 1402
بروزرسانی: 23 اردیبهشت 1402
گردآورنده: pcbaran.ir
شناسه مطلب: 1578
به "طرز تهیه پودر پیاز خانگی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پودر پیاز خانگی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید