طرز تهیه پودر پیاز خانگی

به گزارش پی سی باران، جالبه بدونید که در برخی از طعم های چیپس و پفک، غذاهای کنسروی، سوسیس و کالباس و انواع سس هم از پودر پیاز استفاده شده و طعم خاصش به خاطر اونه. از خیلی ها شنیده میشه که پودر پیاز رو به صورت آماده تهیه کردن ولی نه طعم داشته و نه عطر و بو.

طرز تهیه پودر پیاز خانگی

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک،تا به حال به این فکر کردین که رمز خوشمزه شدن غذای رستوران ها چیه. امروز قصد داریم یکی از رمز و رازهای آشپزی حرفه ای رو بهتون یاد بدیم. حتما می دونید که ادویه ها نقش مهمی تو طعم غذا دارن. .

مواد لازم پودر پیاز

پیاز 500 گرم

طرز تهیه پودر پیاز

  1. پوست پیازها را بگیرید و آن ها را تمیز بشورید. پیازها را داخل دستمال پارچه ای بریزید تا آب آن ها گرفته گردد و کاملا خشک شوند. سپس آن ها را خرد کنید. بهتر است پیازها را درشت خرد نکنید تا سریع تر خشک شوند.
  2. سینی فر را آماده کنید و پیازهای خرد شده را روی آن بچینید.
  3. فر را روی کمترین دما تنظیم کنید و آن را روشن کنید تا گرم گردد.
  4. سینی فر را داخل فر قرار دهید تا پیازها کاملا خشک شوند. زمان خشک شدن پیاز را با مشاهده آن آنالیز کنید.
  5. وقتی پیازها کاملا خشک شدند سینی فر را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا خنک گردد.
  6. بعد از آن که پیازها خنک شدند، آن ها را داخل مخلوط کن یا دستگاه آسیاب بریزید تا کاملا آسیاب شوند و به پودر پیاز تبدیل شوند.
  7. پودر پیاز آماده شده را داخل شیشه تمیز و خشک بریزید، درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 23 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 23 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 1578

به "طرز تهیه پودر پیاز خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پودر پیاز خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید