طرز تهیه چیز کیک براونی با طعم کافی شاپی!

به گزارش پی سی باران، براونی نوع پرهواداری از کیک شکلاتی محسوب میشه که بافتی متراکم و حالت شکلاتی خیسی داره؛ هم راحت و بی دردسر درست می شه و هم مواد اولیه ساده ای داره! حالا نظرتون چیه که این کیک خیلی خوشمزه رو با یک لایه پنیری مجذوب کننده ترش کنیم و تبدیل کنیم به چیزکیک براونی تا هم بتونه انتخاب شکلات دوستا باشه و هم کسانی که هوادار چیزکیک هستند؟ چیز کیک براونی ازکنار هم قرار گرفتن دو دسر خوشمزه یعنی کیک برانی و چیزکیک درست می شه. با مجله خبرنگاران همراه باشید تا این دیر خوشمزه را با هم درست کنیم.

طرز تهیه چیز کیک براونی با طعم کافی شاپی!
مواد اولیه کیک براونی
کره آب شده (همدمای محیط)1 پیمانه یا 230 گرم
شکر دانه ریز2 پیمانه یا 400 گرم
تخم مرغ (همدمای محیط)4 عدد درشت
وانیل1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو1 پیمانه یا 85 گرم
آرد شیرینی پزی1 پیمانه یا 125 گرم
مواد اولیه برای تهیه لایه پنیری
پنیر خامه ای350 گرم
تخم مرغ3 عدد
وانیل1 قاشق چایخوری
شکر2/3 پیمانه یا 135 گرم

مراحل تهیه چیزکیک براونی:

1- دمای فر را روی 170 تنظیم می کنیم تا گرم بشه و کف قالب مد نظرمون و با کاغذ روغنی می پوشانیم.

نکته: ازونجایی که کیک براونی جزو کیک های تخت حساب می شه و به صورت مستطیلی یا تخته ای برش می خوره، بهتره از قالب مستطیل یا مربع بهره ببرید. می تونید از قالب های پیرکس مشابه تصویر یا قالبی به میزان 20 × 30 بهره ببرید. دقت کنید اگه قالب شما بزرگتر باشه، لایه کیکتون نازک تر و طبعا زمان پخت هم کمتر می شه. (برای اطلاع از همه قالب های شیرینی پزی و کاربردشون در آشپزی کلیک کنید.)

2- کره آب شده و هم دمای محیط و با همزن دستی برای مدت 10 دقیقه هم می زنیم. می تونید از همزن برقی هم بهره ببرید ولی ضرورتی نداره.

3- 4 عدد تخم مرغ درشت داشتیم که اونارو به موادمون اضافه می کنیم و بعد از اضافه کردن وانیل، مجددا مواد و باهم هم می زنیم.

4- انقدر هم میزنیم تا به یک بافت روان برسیم.

5- آرد و پودر کاکائو رو باهم ترکیب و الک می کنیم.

6- مخلوط مواد خشک رو توی 2 مرحله به موادمون اضافه می کنیم و با همزن دستی یا لیسک هم می زنیم.

7- وقتی موادمون کاملا ترکیب و یکدست شد (باید دقت کنین که به هیچ وقت گلوله ارد توی مایه کیک باقی نمونه) اون رو داخل قالبی که از قبل آماده کردیم، می ریزیم.

8- قالب رو برای مدت حدودا 20 - 25 دقیقه تو فر که از قبل گرم کردیم، قرار می دیم و اجازه می دیم تا یه میزان کیک بپزه و رویه ببنده.

9- وقتی قالب و از فر درآوردیم، اجازه می دیم برای مدت 15 دقیقه از حرارت بیافته و خنک شه. توی این فاصله لایه چیز کیک رو آماده می کنیم و برای اینکار در ابتدا پنیر خامه ای و شکر و باهم مخلوط می کنیم.

10- بعد ازینکه کاملا ترکیب و یکدست شدن، تخم مرغ ها رو یکی یکی به موادمون اضافه می کنیم هم می زنیم. یعنی اول یک تخم مرغ و بعد از همزدن و وقتی دیگه تخم مرغ و ندیدیم، می ریم سراغ بعدی.

11- همراه با تخم مرغ اخر، وانیل رو هم اصافه می کنیم و مواد و هم می زنیم تا یکدست بشه.

12- مایه چیز کیک رو روی کیک براونی می ریزیم و مجددا برای مدت حدودا 25- 30 دقیقه داخل فر میزاریم.

13- بعد ازین زمان یا در واقع تا زمانی که لبه های اون طلایی بشه، قالب رو از فر بیرون میاریم و باید اجازه بدیم کاملا خنک شه و بعد از حدود 3 چهار ساعت، اول کیک و به یاری چاقو به آرامی از دیواره های قالب جدا کنید و بعد به یاری لبه های کاغذ روغنی می تونید اون از قالب بیرون بیارید. بعد از جدا کردن کاغذ روغنی، چیزکیک براونی رو برش بزنید و روی اون رو با شکلات رنده شده یا به دلخواه تزئین کنید.

امیدوارم این دسر خوشمزه رو درست کنید و از هم نشینی مجذوب کننده چیز کیک و براونی لذت ببرید.

نکات مهم در تهیه چیز کیک براونی :

  • برای لایه کیک براونی حتما از تخم مرغ درشت بهره ببرید.
  • دقت کنین که شکر شما حتما دانه ریز باشد. در غیر این صورت، می تونین با آسیاب کن و با زدن فقط چند پالس، کمی شکر رو آسیاب کنید ولی نباید از پودر قند بهره ببرید.
  • بهتره که از وانیل شکری بهره ببرید.
  • اگر از همزن برقی استفاده کردین، به هیچ وجه بعد از اضافه کردن مخلوط مواد خشک به مایه کیک، اون رو زیاد هم نزنین چون بافت نهایی کیک شما سفت می شه . (بهتره با لیسک هم بزنین.)
  • می تونین برای اطمینان از راحت جدا شدن کیک از قالب سطح کاغذ روغنی رو هم میزانی چرب کنید.
  • پخت کیک براونی طی دو مرحله انجام می شه ،پس وقتی دفعه اول اون از فر درمیاریم کامل نپخته و فقط اطرافش کمی پخته و روی اون بسته. باید به آرامی مواد پنیری رو بریزیم روش و مجددا داخل فر بذاریم. (برای مشاهده دستور کامل تهیه براونی شکلاتی کلیک کنید.)
  • وقتی کیک براونی رو از فردرمیارین، بهتره فر و خاموش نکنین و رو حالت استندبای نگه دارین تا دمای اون افت نکنه و برای پخت مرحله دوم گرم بمونه.
  • زمانیکه بعد از گذشت 25 - 30 دقیقه چیز کیک براونی رو از فر در میارید، می بینید که کنارهاش طلایی شده ولی وسط اون یه میزان می لرزه که این طبیعیه و بعد از سرد شدن، سفت می شه.
  • بهتره که بعد از اینکه چیزکیک براونی کاملا سرد شد، اون رو برای چند ساعت داخل یخچال بذارین تا خنک و منسجم بشه و بعد برش بزنین و نوش جان کنین.
  • این کیک داخل یخچال تا 3 روز و داخل فریزر تا یک ماه قابل نگهداریه. اگه گذاشتین داخل فریزر چند ساعت قبل از سرو باید از فریزر دربیارین تا خودش آروم به دمای محیط برسه.

امیدواریم از این آموزش این چیزکیک لذت برده باشید. برای مشاهده دستورهای شیرینی پزی مشابه، به بخش کیک و شیرینی خبرنگاران بلاگ مراجعه کنید.

منبع: اُکالا
انتشار: 13 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 13 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 509

به "طرز تهیه چیز کیک براونی با طعم کافی شاپی!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیز کیک براونی با طعم کافی شاپی!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید