فوت و فن های تهیه پنکیک ژاپنی یا همان پنکیک پفکی

به گزارش پی سی باران، پنکیک ژاپنی تقریبا همون پنکیک رایج خودمونه با همون طعم و مزه منتهی خیلی پفی تره و با بافتی سبک و کیک مانند داره. پنکیک ژاپنی ارتفاع بیشتری نسبت به پنکیک معمولی داره و معمولا به یاری یک قالب یا رینگ گرد داخل تابه پخته میشه. یا اینکه داخل ظرفی کوچک که ارتفاع بیشتری داشته باشه ولی رایج ترین نوعش با رینگ هست. پیشنهاد میکنم حتما این پنکیک خوشمزه رو برای وعده صبحانه تون امتحان کنین با اینکه مواد تشکیل شده اون همون مواد همیشگی هست اما بخاطر بافت سبک و پفی لذیدتره و سلیقه بیشتر افراد از جمله بچه ها این پنکیک رو بیشتر میپسنده. پنکیک ژاپنی رو میتونین به هنگام صبحانه با شکلات صبحانه یا عسل یا انواع مربا ها (مثل مربای بالنگ) و انواع خامه و میوه سرو کنین. در خبرنگاران بلاگ و در قستمت آشپزی با ما همراه شوید.

فوت و فن های تهیه پنکیک ژاپنی یا همان پنکیک پفکی

مواد مورد احتیاج برای تهیه پنکیک ژاپنی

تخم مرغ3 عدد
روغن مایعنصف پیمانه(یا کره 80 گرم)
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری
آردیک و نیم پیمانه
نشاسته ذرتنصف پیمانه
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
شیردو سوم پیمانه
شکرنصف پیمانه

1- زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا می کنیم و سفیده تخم مرغ رو با همزن می زنیم تا حجمش دو برابر و سفید رنگ بشه و کاملا فرم بگیره بعد نصف شکر رو کم کم به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و دوباره با همزن میزنیم تا فرم بگیره.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز نارگیل

2- تو یه ظرف دیگه زرده های تخم مرغ و وانیل و نصف دیگر شکر رو با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار و حجیم بشه و بعد روغن رو اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.

3- بعد شیر ولرم رو اضافه و مخلوط می کنیم. آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک می کنیم.

4- آرد، نشاسته و پکینگ پودر الک شده رو به مواد زرده مون اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا یکدست بشه. بعد سفیده فرم گرفته تخم مرغ رو توی دو مرحله به مایه اضافه میکنیم و با لیسک به آرومی مخلوط میکنیم تا یکدست بشه (به آرومی هم بزنید تا پف سفیده نخوابه)

بیشتر بخوانید: کیک زبرا (کیک دو رنگ)؛طرز تهیه مرحله به مرحله

5- یک تابه کوچیک در دار انتخاب کنید و روی شعله، شعله پخش کن بذارید و اجازه بدید تابه گرم بشه. مواد آماده شده رو توی تابه بریزید و در تابه رو بزارید و اجازه بدید با حرارت ملایم بپزد تا کاملا خودش رو بگیره و وقتی به سطح پنکیک دست میزنین نچسبه.

6- بعد پنکیک رو برگردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه. بعد دوباره قالب رو پرکنید و به همین ترتیب همه مواد رو بپزین. در نهایت با انواع میوه ها و شکلات صبحانه و … تزیین کنید.

هیچ احتیاجی به چرب کردن تابه نیست فقط کافیه تابتون نچسب بشه، بخاطر روغنی که داخل مواد هست اصلا نمیچسبه. پنکیک خوشمزه شما آمادست. نوش جان!

پنکیک یکی از صبحانه های مجذوب کننده و خوشمزه است که می تونه انرژی شما را تا اواسط روز تامین کنه! با اینکه پنکیک در کافه ها قیمت بالایی داره و جزو صبحانه های مجلل شناخته می شه اما مواد اولیش ساده و کاملا در دسترسه. طرز تهیه پنکیک آسونه. به راحتی میتونید توی خونه درست کنید.

حتما این پنکیک خوشمزه رو تهیه کنین و از طعم عالی و بافت بی نظیرش لذت ببرین. برای تزیین و طعم بهتر این پنکیک بهتره از شکلات صبحونه های خونگی بهره ببرید. مخصوصا برای بچه ها که هوادار شکلات روی پنکیک هستند، استفاده از شکلات صبحونه های خونگی به دلیل نداشتن مواد نگهدارنده انتخاب سالم تریه.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک چای؛ کیک آسان و خوشمزه با نکات کلیدی

منبع: اُکالا
انتشار: 16 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 16 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 758

به "فوت و فن های تهیه پنکیک ژاپنی یا همان پنکیک پفکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های تهیه پنکیک ژاپنی یا همان پنکیک پفکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید