مواد غذایی برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن در ماه رمضان

به گزارش پی سی باران، ماه مبارک رمضان فرصتی برای درون گرایی، شمولیت، انسان دوستی، صدقه و روزه داری است.

مواد غذایی برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن در ماه رمضان

به گزارش ایسنا، سنت های غذایی این ماه در هر خانواده و سفره فرق دارد و هیچ رژیم غذایی یا انتخاب غذایی کلی را شامل نمی گردد با این حال انتخاب های بهتری وجود دارد که افراد می توانند روزانه برای یاری به پیشگیری از بیماری های مزمن و احساس انرژی با ذهنی روشن تر برای گذراندن روز های پرمشغله خود انجام دهند.

پیروی از بعضی دستورالعمل های ساده در طول ماه مبارک رمضان می تواند به افرادی که روزه دار هستند یاری کند تا یک وعده غذایی متعادل و سبک زندگی سالمی داشته باشند و بهتر است از زیاده روی در طول افطار و سحری خودداری گردد.

سحری چقدر اهمیت دارد و گروه های غذایی ایده آل کدامند؟

مهم ترین وعده غذایی سحری است که در آن روزه داران باید غذا های حیاتی خاصی مصرف نمایند.

جایگزین های گوشت یا پروتئین گیاهی

مصرف مرغ بدون چربی و گوشت، توفو، عدس، لوبیا به ساخت بافت بدن و تقویت سیستم ایمنی یاری می نمایند.

غلات کامل

غذا های پرفیبر کربوهیدرات مانند برنج قهوه ای، بلغور جو دوسر و بلغور برای هضم زمان احتیاج دارند و سطوح انرژی طولانی تری می دهند.

میوه ها و سبزیجات

مصرف فیبر در ماه رمضان که افراد به علت کمبود آب و تغذیه سالم از یبوست رنج می برند، حیاتی است. میوه ها و سبزیجات می توانند از این امر جلوگیری نمایند و در عین حال مواد معدنی، ویتامین و آنتی اکسیدان های بدن را تقویت نمایند.

سایر موارد حیاتی در سحری چیست؟

سحری خود را تا حد امکان دیر میل کنید. از نوشیدن قهوه یا چای در سحری خودداری کنید، زیرا چای باعث افزایش دفع نمک در ادرار می گردد که در زمان روزه داری برای بدن لازم است. از افطار تا سحر نوشیدن دو تا سه لیتر آب برای جلوگیری از کم آبی در ساعات روزه داری توصیه می گردد.

در طول سحری از مصرف کربوهیدرات خودداری کنید، زیرا باعث افزایش سطح قند می گردد و انرژی ذخیره شده سریع تر می سوزد.

برای جلوگیری از بالا رفتن سطح کلسترول از مرغ سرخ شده و گوشت های چرب خودداری کنید. در عوض، بلغور جو دوسر را با اسموتی که با میوه های تازه درست شده است، میل کنید. از تخم مرغ و گل کلم دوری کنید، زیرا در هنگام سحری باعث اسیدیته می شوند.

برترین افطاری چیست؟

روزه خود را با خرمای تازه افطار کنید، زیرا از پرخوری جلوگیری می نماید. مردم معمولا در طول روز تشنه هستند. همواره مهم است که هنگام افطار اندازه کمی آب بنوشید، زیرا این به شما امکان می دهد همچنان از وعده غذایی خود لذت ببرید و در عین حال پرخوری نکنید.

غذا هایی که در افطار بهتر است از آن ها پرهیز گردد کدامند؟

سعی کنید مصرف روغن را کاهش دهید تا مطمئن شوید که سطح کلسترول شما افزایش نمی یابد. از خوردن یکباره خودداری کنید خوردن با فاصله به هضم آسان به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت یاری می نماید بعلاوه باعث می گردد سطح قند خون به سرعت بالا نرود.

از مصرف زیاد غذا های شیرین خودداری کنید. وعده های غذایی غلات کامل را انتخاب کنید که انرژی و فیبر بدن را تامین نمایند. اسموتی بنوشید تا سرحال باشید و روش خوبی برای مصرف ویتامین های لازم است.

منبع: فرارو
انتشار: 11 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 11 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 81

به "مواد غذایی برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن در ماه رمضان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مواد غذایی برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن در ماه رمضان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید