پاستای صدفی پر از پنیر

به گزارش پی سی باران، این یک غذای ایتالیایی بسیار خوشمزه است و چندین نوع پنیر دارد.

پاستای صدفی پر از پنیر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: یک ساعت و 45 دقیقه
  • تعداد: 4 تا 6 نفر

مواد لازم

  • سس
  • نمک یددار
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف پیمانه هویج رنده شده
  • نصف پیمانه کدوسبز رنده شده
  • یک عدد پیاز کوچک خرد شده
  • نصف پیمانه کرفس خرد شده
  • 3 حبه سیر رنده شده
  • یک قاشق چایخوری پودر ریحان خشک
  • یک قاشق چایخوری آویشن
  • دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی
  • فلفل سیاه تازه

پاستا

  • 340 گرم پاستا صدفی
  • 230 گرم توفو پوره شده (نوعی پنیر)
  • 250 گرم برگ اسفناج
  • 1.5 پیمانه پنیر سفید
  • 1.5 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • 1.5 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • یک عدد تخم مرغ درست، هم زده
  • یک حبه سیر رنده شده
  • نمک و فلفل سیاه
  • روغن

طرز تهیه

1- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. یک قابلمه را تا نیمه آب کنید، به آن نمک بزنید و روی شعله بگذارید تا بجوشد. در این فاصله سس را تهیه کنید. روغن زیتون را داخل یک قابلمه کوچک گرم کنید. هویج، کدو و کرفس را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. سیر را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. باید به طور مرتب مخلوط را هم بزنید. ریحان، آویشن و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه، کنسرو گوجه فرنگی و آب را نیز در آخر اضافه کنید و روی شعله میانه هم بزنید تا بجوشد. شعله را کم کنید و 15 دقیقه بگذارید روی گاز نیم جوش بماند.

2- در این فاصله، پاستا را آماده کنید. آنها را داخل آب جوش بریزید و 8 دقیقه بعد آبکش کنید. در یک کاسه بزرگ، توفو، اسفناج، پنیر سفید، پارمسان و نصف پیمانه پنیر موزارلا، تخم مرغ و سیر را با هم مخلوط کنید و در آخر نمک و فلفل اضافه کنید.

3- یک تابه پیرکس را کمی چرب کنید. یک پیمانه سس را داخل آن بریزید. مخلوط پنیر را داخل پاستاها پر کنید و آنها را در ظرف روی سس بچینید. در آخر، به جای مانده سس را روی پاستاها بریزید، روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه داخل فر قرار دهید. در یا فویل را از روی ظرف بردارید و یک پیمانه پنیر موزارلا را روی آنها بپاشید و دوباره 15 دقیقه دیگر داخل فر بپزید.

منبع: فوت و فن
انتشار: 13 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 13 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 385

به "پاستای صدفی پر از پنیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پاستای صدفی پر از پنیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید