پاستای صدفی پر از پنیر
به گزارش پی سی باران، این یک غذای ایتالیایی بسیار خوشمزه است و چندین نوع پنیر دارد.

- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: یک ساعت و 45 دقیقه
- تعداد: 4 تا 6 نفر
مواد لازم
- سس
- نمک یددار
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نصف پیمانه هویج رنده شده
- نصف پیمانه کدوسبز رنده شده
- یک عدد پیاز کوچک خرد شده
- نصف پیمانه کرفس خرد شده
- 3 حبه سیر رنده شده
- یک قاشق چایخوری پودر ریحان خشک
- یک قاشق چایخوری آویشن
- دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی
- فلفل سیاه تازه
پاستا
- 340 گرم پاستا صدفی
- 230 گرم توفو پوره شده (نوعی پنیر)
- 250 گرم برگ اسفناج
- 1.5 پیمانه پنیر سفید
- 1.5 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- 1.5 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- یک عدد تخم مرغ درست، هم زده
- یک حبه سیر رنده شده
- نمک و فلفل سیاه
- روغن
طرز تهیه
1- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. یک قابلمه را تا نیمه آب کنید، به آن نمک بزنید و روی شعله بگذارید تا بجوشد. در این فاصله سس را تهیه کنید. روغن زیتون را داخل یک قابلمه کوچک گرم کنید. هویج، کدو و کرفس را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. سیر را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. باید به طور مرتب مخلوط را هم بزنید. ریحان، آویشن و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه، کنسرو گوجه فرنگی و آب را نیز در آخر اضافه کنید و روی شعله میانه هم بزنید تا بجوشد. شعله را کم کنید و 15 دقیقه بگذارید روی گاز نیم جوش بماند.
2- در این فاصله، پاستا را آماده کنید. آنها را داخل آب جوش بریزید و 8 دقیقه بعد آبکش کنید. در یک کاسه بزرگ، توفو، اسفناج، پنیر سفید، پارمسان و نصف پیمانه پنیر موزارلا، تخم مرغ و سیر را با هم مخلوط کنید و در آخر نمک و فلفل اضافه کنید.
3- یک تابه پیرکس را کمی چرب کنید. یک پیمانه سس را داخل آن بریزید. مخلوط پنیر را داخل پاستاها پر کنید و آنها را در ظرف روی سس بچینید. در آخر، به جای مانده سس را روی پاستاها بریزید، روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه داخل فر قرار دهید. در یا فویل را از روی ظرف بردارید و یک پیمانه پنیر موزارلا را روی آنها بپاشید و دوباره 15 دقیقه دیگر داخل فر بپزید.
منبع: فوت و فن