فتوچینی با سس آلفردو و روبان های کدوسبز

به گزارش پی سی باران، بیشتر غذاهای ایتالیایی را انواع پاستا تشکیل می دهند که یکی از خوش طعم ترین آنها، فتوچینی است. اصولا فتوچینی را با سس آلفردو تهیه می نمایند و ما در اینجا، ورقه های نازک کدوسبز را نیز به آن اضافه نموده ایم و امیدواریم مورد پسندتان واقع گردد.

فتوچینی با سس آلفردو و روبان های کدوسبز
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه
  • تعداد: 4 نفر

مواد لازم

  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • دو حبه سیر رنده شده
  • دو عدد کدوسبز میانه
  • 350 گرم فتوچینی
  • یک قاشق غذاخوری آرد کامل
  • یک پیمانه شیر کم چرب سرد
  • نصف پیمانه شیر پرمایه
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ¾ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • 1/4 پیمانه جعفری خرد شده

طرز تهیه

1- با یاری چاقوی پوست کن، کدوها را به ورقه های نازک و روبان مانند برش دهید.

2- یک قاشق غذاخوری روغن را در تابه بریزید و روی حرارت میانه گرم کنید. یک حبه سیر رنده شده را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید. ورقه های کدو را اضافه کنید و حدود 6 دقیقه در تابه را بگذارید تا کدوها نرم شوند. سپس آنها را داخل یک کاسه بریزید.

3- فتوچینی را طبق دستور پخت بپزید و آبکش کنید.

4- سپس، سس را تهیه کنید. آرد را داخل یک کاسه کوچک با شیر سرد مخلوط کنید تا کاملا حل گردد.

5- روغن زیتون به جای مانده را داخل قابلمه بریزد و پس از داغ شدن، سیر دوم را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید. مخلوط آرد را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. مدام هم بزنید. حرارت را کم کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید. شیر غلیظ، نمک و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر آب گردد.

6- سس را به کدوها اضافه کنید و به همراه سه قاشق غذاخوری جعفری ریز شده داخل فتوچینی ها بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 500
  • چربی: 13 گرم
  • کلسترول: 20 میلی گرم
  • سدیم: 600 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 77 گرم
  • فیبر: 12 گرم
  • پروتئین: 24 گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 19 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 19 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 1364

به "فتوچینی با سس آلفردو و روبان های کدوسبز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فتوچینی با سس آلفردو و روبان های کدوسبز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید