بهترین طرز تهیه مارمالاد هلو با عطر بی نظیر پرتقال

به گزارش پی سی باران، خبرنگاران | سرویس آشپزی - تابستان، فصل میوه های خوش مزه و لذیذ مانند هلو است. هلو میوه ای بوده که می توانید به روش های مختلف همچون مربای هلو، کیک هلو و مارمالاد هلو از طعم بی نظیر آن بهره مند شوید. تهیه مارمالاد خوش عطر هلو بسیار راحت و در عین حال بسیار لذت بخش است؛ چراکه پیچیدن عطر عالی هلو در فضای آشپرخانه، موجب احساس سرزندگی و لذت می گردد. در این مطلب یکی از بهترین و حرفه ای ترین دستورات تهیه این مارمالاد بی نظیر آورده شده است؛ با ما باشید.

بهترین طرز تهیه مارمالاد هلو با عطر بی نظیر پرتقال

طرز تهیه مارمالاد هلو

مواد لازم
هلو متوسط

8 تا 10 عدد

پرتقال متوسط

2 عدد

شکر

2/5 پیمانه

آبلیمو

2 قاشق غذاخوری

دارچین

به مقدار لازم

وانیل

مقدار کم

مدت زمان پخت: 20 دقیقه

نکته: بهتر است برای تهیه این مارمالاد از هلوهای رسیده بهره ببرید.

دستور پخت

پخت مارمالاد هلو شامل چند مرحله بوده که در قسمت زیر به صورت جداگانه هر مرحله را شرح می دهیم.

1. آماده سازی هلو

  • اول از همه باید پوست هلو را بگیرید؛ برای جدا شدن راحت تر پوست آن، هلوها را در یک قابلمه آب جوش ریخته و به مدت یک دقیقه بجوشانید.
  • سپس هلوها را بیرون آورده و با آب سرد آبکشی نمائید. مشاهده می کنید که پوست هلو به راحتی جدا می گردد. (برای قسمت های سفت تری که پوست هلو کنده نشده از چاقو بهره ببرید.)
  • هلوها را نصف نموده و هسته آن را بیرون بیاورید.
  • تکه های نصف شده هلو را به تکه های کوچک تر تقسیم کنید.

بیشتر بدانید: طرز تهیه مارمالاد سیب

2. آماده سازی پرتقال ها

  • پوست پرتقال را گرفته و کنار بگذارید؛ برای این کار می توانید از رنده بهره ببرید.
  • قسمت های گوشتی آن را نیز به تکه های کوچک تقسیم کنید.

3. مخلوط کردن مواد

  • هلو، تراشه پوست پرتقال، تکه های پرتقال، شکر و آبلیمو را در یک قابلمه عظیم بریزید.
  • مواد را به خوبی مخلوط کنید.

بیشتر بدانید: تفاوت مربا و مارمالاد

4. مرحله پخت مواد

  • مخلوط آماده شده را روی شعله حرارت متوسط قرار داده تا به جوش آید؛ معمولا 15 تا 22 دقیقه بسته به غلظت مخلوط زمان می برد.

  • هر از گاهی آن را هم زده تا از سر رفتن و ته دریافت آن جلوگیری کنید.
  • بسته به ذائقه خود مقدار آبلیمو و نمک آن را تنظیم نموده و اگر به نظر شما شیرینی آن کم است کمی دیگر شکر اضافه کنید.
  • در انتهای پخت می توانید مقداری دارچین و کمی وانیل نیز به آن اضافه کنید.

نکته: مقداری از مارمالاد را از درون قابلمه با یک قاشق برداشته و قاشق را به طرف پایین بگیرید. اگر غلظت آن به گونه ای بود که خیلی سریع چکه کرد، مارمالاد هنوز شل بوده و باید بیشتر روی حرارت بماند.

بیشتر بخوانید: کمپوت هلو خانگی

روش نگهداری از مارمالاد

مارمالاد آماده شده را درون ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال قرار دهید. مارمالاد را می توانید به راحتی به مدت 2 تا 3 ماه در یخچال قرار دهید. این مارمالاد برای فیلینگ کیک ساده اسفنجی گزینه بسیار مناسبی بوده و در کنار خامه فرم گرفته ترکیب فوق العاده ای ایجاد می نماید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مارمالاد هویج به 2 روش

سخن خاتمهی

مارمالاد هلو یکی از خوش عطرترین مارمالادهاست. توصیه می کنیم که هرچه زودتر مواد لازم را تهیه نموده و اعضای خانواده را به صرف یک مارمالاد هوس انگیز مهمان کنید.

آیا تا به حال پخت مارمالاد معطر هلو را امتحان نموده اید؟ لطفا اگر نکته و یا توصیه ای در این زمینه دارید، آن را به وسیله قسمت ارسال نظرات با ما و کاربران دیگر خبرنگاران در میان بگذارید.

در خاتمه از شما دعوت می کنیم با توجه به فرا رسیدن فصل تابستان و فراوانی انجیر، از مقاله طرز تهیه مارمالاد انجیر خوشمزه و مقوی در خبرنگاران نیز دیدن بفرمائید.

برگرفته از : twokooksinthekitchen

منبع: setare.com
انتشار: 13 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 13 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 229

به "بهترین طرز تهیه مارمالاد هلو با عطر بی نظیر پرتقال" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین طرز تهیه مارمالاد هلو با عطر بی نظیر پرتقال"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید