طرز تهیه سوفله شکلات؛ دسر خوشمزه و مجلسی

به گزارش پی سی باران، سوفله شکلات یک دسر سبک است که با اضافه کردن اسانس های مورد علاقه تان می توانید دستور پخت مخصوص خود را آماده کنید.

طرز تهیه سوفله شکلات؛ دسر خوشمزه و مجلسی

سوفله شکلات |Chocolate Souffle| نوعی شیرینی خوشمزه فرانسوی است. این شیرینی که از قرن 17 میلادی تا الان هواداران بسیاری دارد، به سادگی و با استفاده از تخم مرغ، کره و شکلات تهیه می گردد. سوفله شکلات یک دسر سبک است که با اضافه کردن اسانس های مورد علاقه تان می توانید دستور پخت مخصوص خود را آماده کنید. جالب است بدانید با افزودن کمی آرد به مواد اصلی می توانید یک کیک شکلاتی ساده و لذیذ داشته باشید.

به گزارش غذا لند، اگر در شیرینی پزی حرفه ای شده باشید می توانید این دسر شگفت انگیز را در عرض 45 دقیقه آماده کنید. اما اگر آماتور هستید اصلا جای نگرانی نیست.

تهیه این دسر بسیار ساده است و با کمی صبر و پشتکار و وقت گذاشتن می توانید یک سوفله شکلات خوشمزه برای عصرانه داشته باشید. فقط ضروری است به نکات زیر توجه کنید:

مواد لازم

تخم مرغ: 4 عدد

شکر: 3 قاشق غذاخوری

کره:1 قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

شکلات تخته ای: 120 گرم

مراحل پخت

تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده آن ها را جدا کنید.

شکلات و کره را در ماکروویو ذوب کنید.

اگر ماکروویو در دسترستان نیست می توانید شکلات و کره را در یک کاسه شیشه ای قرار دهید، آن را روی کتری یا قابلمه در حال جوش قرار داده و ذوب کنید.

به سفیده تخم مرغ میزانی نمک بزنید.

سپس آرام آرام شکر را به آن اضافه کنید.

زرده تخم مرغ را کمی بزنید.

سپس آن را به شکلات اضافه نموده و مخلوط کنید.

مایه شکلات و زرده تخم مرغ باید کاملا یکدست گردد.

زرده تخم مرغ و شکلات را به سفیده بیفزایید و آن ها را با یکدیگر مخلوط کنید.

مایه را در قالبی که قبلا آماده کردید بریزید.

آن را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار دهید.

نکات تکمیلی

1- 30 دقیقه پیش از درست کردن سوفله تخم مرغ ها را از یخچال خارج کنید و اجازه بدهید تا با محیط هم دما شوند. سپس می توانید سفیده و زرده آن ها را از هم جدا کنید.

2- همان اول کار فر را روشن نموده و دمای آن را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا حسابی گرم و آماده گردد.

3- اگر گفتید چرا به سفیده تخم مرغ نمک اضافه می کنیم؟ احسنت! برای اینکه بهتر پف کند؛ و باید دقت کنید که مایه شکلاتی و زرده در هنگام اضافه شدن به سفیده گرم نباشد. صبر کنید تا کمی خنک گردد سپس آن را اضافه کنید. چون گرمای مایه سوفله مانع از پف کردن آن می گردد.

4- سفیده تخم مرغ را زیاد هم نزنید. آن را در حدی بزنید که از ظرف خارج نگردد.

5- برای جلوگیری از خوابیدن پف سفیده در هنگام اضافه کردن زرده آن را آرام آرام و به حالت دورانی و از زیر به رو با یکدیگر مخلوط کنید.

6- اگر می خواهید یک سوفله پف نموده داشته باشید به هیچ وجه تا خاتمه پخت در فر را باز نکنید.

7- اگر هم سوفله پف نموده دوست ندارید! می توانید در وسط مایه سوفله یک چاقوی تیز فرو کنید. یا اینکه مورد 6 را رعایت نکنید!

منبع: فرادید
انتشار: 13 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 13 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 183

به "طرز تهیه سوفله شکلات؛ دسر خوشمزه و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوفله شکلات؛ دسر خوشمزه و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید