طرز تهیه قیمه لاهیجانی
به گزارش پی سی باران، شما می توانید برای تنوع غذایی و آشنایی با فرهنگ غذای شهر های مختلف ایران این قیمه خوشمزه و مجلسی را به روش اصلی آن تهیه کنید.

قیمه لاهیجانی یکی از خورشت های بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر در شهر لاهیجان تهیه می گردد و طعم و مزه فوق العاده ای دارد. شما می توانید به راحتی این قیمه خوشمزه را در خانه تهیه کنید. قیمه لاهیجانی با گوشت چرخ نموده و لپه تهیه می گردد و خیلی سریع می توانید آن را آماده نمایید. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه قیمه لاهیجانی را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه قیمه لاهیجانی
- گوشت چرخ نموده 250 گرم
- پیاز 1 عدد
- لپه 2 پیمانه
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی 2 عدد
- زعفران به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه قیمه لاهیجانی
مرحله اول
ابتدا لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید تا هم نفخ آن گرفته گردد و هم پف کند و بعلاوه بوی بد آن از بین برود. گوشت چرخ نموده را از فریزر خارج کنید. بهتر است در کنار این خورشت خوشمزه برنج کته یا آبکش تهیه کنید. برنج را نیز به میزان 3 پیمانه با کمی نمک خیس کنید. زعفران را به همراه کمی قند بسابید و دم کنید تا خوش رنگ گردد.
مرحله دوم
یک پیاز بزرگ را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل قابلمه مورد نظر به همراه زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشه ای گردد. سپس گوشت چرخ نموده را به همراه ادویه ها و نمک خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد.
مرحله سوم
لپه را آبکش کنید. رب را به گوشت اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و خوش رنگ گردد. می توانید به جای رب از پوره گوجه فرنگی نیز بهره ببرید. حالا لپه را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا در حین پخت له نگردد. در پایان کمی زعفران به آن اضافه نمایید.
مرحله چهارم
روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا خورشت خوب بپزد و کاملا نرم گردد و روغن بیندازد. سیب زمینی را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و داخل کاسه آب سرد قرار دهید و بگذارید تا کمی نشاسته آن خارج گردد. سپس آن را آبکشی و سرخ کنید و در پایان روی قیمه قرار دهید و به همراه برنج تهیه شده سرو کنید. برای تماشا دستورهای غذاهای ایرانی بیشتر، طرز تهیه آش ترش ارومیه را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه قیمه لاهیجانی
- می توانید در پایان دوباره کمی زعفران و گلاب برای خوش عطر شدن استفاده نمایید.
- از چوب دارچین هم می توانید استفاده و در پایان آن را از خورشت خارج کنید.
- لپه را یک بار جداگانه بجوشانید و بعد به مواد اضافه کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی تهیه حلوا ارده خانگی به روش بازاری را بخوانید.
منبع: پیام دلتا