طرز تهیه مربای بالنگ؛ طعمی بی نظیر

به گزارش پی سی باران، مرکبات برترین و لذیذترین گزینه برای مرباها هستند؛ هم از جهت بوی مطبوعی که دارند هم از جهت طعم و مزه شان. بالنگ هم یکی از این مرکبات است که در بین مرباها محبوبیت زیادی دارد.

طرز تهیه مربای بالنگ؛ طعمی بی نظیر

مواد لازم برای تهیه مربای بالنگ:

  • بالنگ: 2 عدد
  • شکر: هم وزن بالنگ
  • گلاب: یک چهارم لیوان
  • زعفران دم نموده: به اندازه لازم

طرز تهیه و دستور پخت مربای بالنگ:

1. بالنگ هایی را انتحاب کنید که برجستگی کمتری روی پوست داشته باشند تا به سهولت پوست را جدا کنید. برای جدا کردن پوست، از کارد میوه خوری تیز بهره ببرید و یک لایه نازک از روی پوست بالنگ بردارید. اگر اندازهی از پوست باقی ماند اشکالی ندارد چون باعث عطر بیشتر مربا می گردد، اما اگر این اندازه زیاد باشد موجب تلخ شدن مربا می گردد.

2. بعد از اینکه پوست را جدا کردید بالنگ را از وسط به دو نیم کنید و بخش داخلی (مغز) را درآورید و آب یکی از بالنگ ها را گرفته و صاف کنید که بعداْ به مربا اضافه گردد و بخش سفید رنگ پوست که شبیه پنبه است را برای مربا جدا کنید و به وسیله قیچی یا کارد به قطعات تقریباً 1 در 2 سانتی متر ببرید. سعی کنید قطعات کوچک نباشد بعد آن را وزن کنید تا وزن شکر به دست بیاید.

3. بالنگ را به مدت 12 ساعت در آب خیس کنید. در این مدت اندازهی آب جذب می نماید .

4. شکر را با دو لیوان آب بجوشانید تا برای مربا آماده باشد.

5. بعد از 12 ساعت بالنگ ها را از آب خارج کنید و با دست فشار دهید تا آب آن گرفته گردد سپس در ظرفی آب بریزید و بالنگ ها را بجوشانید. دو بار این کار را تکرار کنید تا تلخی مربا گرفته گردد. دقت داشته باشید که زیاد نجوشد؛ هر بار 10 دقیقه کافیست. هر چه اندازه آب هنگام جوشیدن بیشتر باشد تلخی آن زودتر گرفته می گردد.

6. پس از این مرحله بالنگ را روی صافی بریزید و چند بار آب سرد رویش بریزید بعد با دست فشار داده و آبش را بگیرید و در شهد بیندازید. آب صاف شده بالنگ را به جای آبلیمو اضافه کنید (از شکرک زدن شهد غلیظ جلوگیری میکند) شعله را روشن کنید و صبر کنید تا بالنگ کاملاً بپزد و شهد کمی برایش به جای مانده و شیشه ای گردد. در آخر گلاب و زعفران اضافه کنید و صبر کنید دو سه جوش بزند و شعله را خاموش کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 13 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 13 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 534

به "طرز تهیه مربای بالنگ؛ طعمی بی نظیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای بالنگ؛ طعمی بی نظیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید