چگونه رب اضافی در غذا را کم کنیم؟

به گزارش پی سی باران، اضافه کردن چاشنی ها در هر غذایی برای عطر و طعم دادن به آن غذا ضروری است. البته اگر به مقدار استفاده گردد. در غیر این صورت باعث خراب شدن غذای ما می گردد.

چگونه رب اضافی در غذا را کم کنیم؟

رب گوجه فرنگی، یکی از چاشنی های محبوب در آشپزی ایرانی است. به یاری رب گوجه فرنگی رنگ و طعم غذاها بسیار عالی خواهد شد. در گذشته از رب های خانگی در طبخ غذاها استفاده می شد که رنگ کمتری داشتند اما امروزه به علت سخت بودن فرایند رب درست کردن، بیشتر افراد از رب های صنعتی و آماده در پخت و پز استفاده می نمایند. از آنجایی که اضافه کردن رب گوجه فرنگی به وضوح رنگ غذا را تغییر می دهد، پیش می آید که کسی رب را بیش از اندازه به غذا اضافه کند. اگر شما هم به هر علتی با مشکل زیاد شدن رب روبه رو شده اید، حتما در پی راه حلی برای این مسئله می گشت. با خبرنگاران همراه باشید تا برطرف مشکل رب زیاد در غذا را یاد بگیرید.

برطرف مشکل رب زیاد در غذا

متاسفانه رب اضافی در غذا را نمی توان به سادگی شور شدن یا تند شدن از بین برد. اما این به این معنی نیست که مجبور هستید غذایی را که پر از رب گوجه فرنگی است به اجبار بخورید. برای برطرف این مشکل هم روش هایی وجود دارد.

زیاد شدن رب غذا در خورشت ها یا سوپ ها

در انواع خورشت و سوپ ، اگر به اشتباه رب زیادی اضافه کردید می توانید کمی آب خورشت را برداشته و به جایش آب جوش اضافه کنید. با این کار ممکن است کمی طعم خورشت شما کمتر گردد، اما حداقل مجبور نخواهید بود تا یک غذای سرخ و پر از رب را میل کنید. اگر به غذاهای ایرانی علاقه دارید، روش ساده برای تهیه خورشت بادمجان را بخوانید.

اضافه کردن اندازه غذا

درست کردن غذا، احتیاج به صرف وقت و انرژی زیادی دارد. اگر به هر علتی رب گوجه فرنگی غذای شما زیادتر از حد استاندارد شد و شما هم وقت کافی داشتید، پیشنهاد ما این است که کمی دیگر از همان غذا بپزید. در خوراک های گیاهی معمولا می گردد با اضافه کردن سبزیجات، حبوبات و سویا، حجم غذا را افزایش داد. با این کار حداقل نتیجه نهایی برایتان قابل قبول خواهد بود. می توانید اضافی غذا را در فریزر منجمد کنید تا در روزهای آینده به سراغش بروید.

سخن پایانی

همان طور که می بینید این ترفندها آنچنان هم بی دردسر نیستند. توصیه ما به شما این است که همواره در اضافه کردن ادویه ها و چاشنی ها دقت به خرج دهید. به همین علت است که در برنامه های آشپزی همواره اندازه دقیق همه مواد اولیه ذکر می گردد. شاید کمی ظرف بیشتری کثیف گردد اما اگر از قبل ادویه و چاشنی ها را مطابق دستور در ظرف بریزید، دیگر با مشکل این چنینی روبرو نخواهید شد.

پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه بیشتر، مطلب ترشی انگور سیاه، خوشمزه و فوری را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 18 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 18 اردیبهشت 1402 گردآورنده: pcbaran.ir شناسه مطلب: 1084

به "چگونه رب اضافی در غذا را کم کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه رب اضافی در غذا را کم کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید