خوراکی های ضد آلزایمر کدامند؟
به گزارش پی سی باران، سلامت خبرنگاران : آلزایمر در سنین پیری بسیار شایع است.

بعضی از خوراکی ها قادرند با آلزایمر مبارزه نمایند.
به گزارش خبرنگاران، سالیان سال است که پزشکان تاکید می نمایند که نوع رژیم غذایی می تواند بر سلامت قلب شما تاثیر بگذارد. تحقیقات امروزی نشان می دهند که این توصیه در خصوص مغز نیز صادق است و رژیم غذایی هر فرد در سلامت مغز او اثر می گذارد. آلزایمر یکی از بیماری های مغزی است که می توان با رژیم غذایی مناسب از آن پیشگیری یا حتی آن را کنترل و درمان کرد.
سبزیجات برگ دار و تیره
مانند کلم پیچ، اسفناج و بروکلی که حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین A و C هستند، هر روز یا حداقل دو بار در هفته در رژیم غذایی روزانه گنجانده گردد.
آجیل
به علت دارا بودن کلسترول خوب (HDL)، فیبر و آنتی اکسیدان نه تنها به پایین رفتن کلسترول بد (LDL) و کاهش خطر بیماری های قلبی یاری می کندبلکه غذای مناسبی برای مغز هم است. مصرف پنج وعده (به اندازه کف دست) آجیل در هفته توصیه می گردد.
توت
مانند زغال اخته، شاتوت و توت فرنگی به علت غنی بودن در اندازه آنتی اکسیدان، می تواند مغز را از ابتلا به فراموشی محافظت کند. اندازه مصرفی مناسب به اندازه یک فنجان (تقریبا 250 گرم) دو بار در هفته است.
حبوبات
مانند لوبیا و نخود به علت دارا بودن اندازه فیبر و پروتئین بالا و بعلاوه چربی و کالری کم، تاثیر بسزایی بر سلامت مغز می گذارد. خوردن سه وعده حبوبات در هفته توصیه می گردد.
غلات کامل
مصرف سه وعده غلات کامل مانند نان گندم کامل به طور روزانه توصیه می گردد. انواع غلات کامل مواد مغذی مانند پروتئین، فیبر، ویتامین های گروه B، آنتی اکسیدان ها و مینرال های کم اندازه (آهن، زینک، مس و منیزیم) را شامل می گردد.
ماهی
مصرف حداقل هفته ای یک بار ماهی برای سلامت حافظه و مغز توصیه می گردد.
مرغ
منبع خوبی از ید، آهن، روی، ویتامین ها و به ویژه ویتامین B12 است و خوردن حداقل دو تا سه بار آن در هفته باعث می گردد خطر ابتلا به آلزایمر تا حد قابل توجهی کاهش یابد.
روغن زیتون
کسانی که از روغن زیتون به عنوان روغن اصلی در رژیم غذایی خود استفاده می نمایند، کمتر در معرض خطر ابتلا به آلزایمر قرار دارند.
منبع: رکنا