آشپزی

طرز تهیه آش انار به 3 روش خوشمزه شمالی، شیرازی و یزدی
آش انار یک گزینه عالی برای طولانی ترین و سردترین شب سال و البته سایر روزها و شب های سرد سال است. این آش مقوی در شهرهای شمالی و به ویژه در گیلان بدون وشت طبخ می گردد و در آن از لبو و عدس استفاده می گردد. در شهر شیراز اما، آش انار را گوشت های قلقلی و مجلسی می...

طرز تهیه شیرین عسل به روش بازاری در منزل
شیرین عسل یک نوع بیسکوئیت عالی و پرطرفدار ایرانی است که از دو عدد بیسکوئیت با مغزی مارشمالو و روکش شکلات تهیه شده است. درست کردن شیرین عسل در خانه کار بسیار راحتی است و معمولا بچه ها به این نوع تنقلات علاقه زیادی دارند و این شیرین عسل های خانگی در کنار...

چگونه در سفر کسب عایدی کنیم؟
در حین #سفر و همزمان با لذت بردن از یک مسافرت مطلوب می توانید کسب عایدی نموده و از این طریق هزینه های مربوط به مسافرت خود را تامین کنید.

17 ایده کاربردی برای بهبود ظاهر آشپزخانه ی باز
می توان گفت آشپزخانه ی باز به پرطرفدارترین گزینه در طراحی خانه های امروزی تبدیل شده است. آشپزخانه باز یا به اصطلاح اوپن، مزایای بی شماری دارد و باعث می گردد دیگر زمان آماده سازی غذا برای کسی که در آشپزخانه مشغول است کسل کننده نباشد: بعلاوه به فضای شما...

5 روش برای بهبود کیفیت هوای خانه در روزهای آلوده
آلودگی هوای فضاهای بسته بین 2 تا 5 برابر بیشتر از فضای باز است. هوای آلوده در سراسر دنیا هرسال باعث مرگ بیش از 7 میلیون نفر می گردد و انگار از آن هیچ گریزی نیست.

سوپ خامه ای بوقلمون
گوشت بوقلمون در هر 30 گرم گوشت فقط یک گرم چربی دارد که برای افرادی که رژیم غذایی کم چربیدارند بسیار مناسب است.

حلیم بلغور صبحانه
چه خوب است آدم صبح خود را با یک کاسه صبحانه مقوی و سرشار از پروتئین، فیبر، کلسیم و ویتامین های B12 و D شروع کند.

طرز تهیه سالاد سیب زمینی با سس خردل
یکی از خوشمزه ترین طعم های سالاد سیب زمینی با طعم خردل است که به صورت دست سازمی باشد. در ادامه شما را باروش درست کردن و طرز تهیه سالاد سیب زمینی آشنا میکنیم.

طرز تهیه اسنک با فیلینگ چدار، ساده ترین لقمه خانگی
ترکیب پنیر چدار با قارچ، مرغ و حتی ژامبون در یک اسنک خوشمزه و خانگی همه را وسوسه می کند. این لقمه هیجان انگیز و گریل شده برای عصرانه و حتی صبحانه می تواند گزینه بسیار مناسبی به حساب بیاید، چرا که به دلیل ارزش غذایی بالا و حجم کمی که دارد به عنوان یک میان...

مهمترین فواید کله پاچه! حتما بخوانید
کله پاچه غذای لذیذ و پر انرژی است که هواداران بیشماری در ایران دارد. اما خواستگاه آن منوط به کشور ما نیست و در اغلب کشورهای خاورمیانه طبخ و سِرو می گردد. روش طبخ و نام این غذا در کشورهای آسیایی فرق دارد.

طرز تهیه خیارشور یک روزه
خیارشور یکی از پرمصرف ترین ترشی ها در ایران و در جهان است. مردم آمریکا بیشترین مصرف خیارشور را در سال دارند. تاریخچه کشف و پرورش خیار به 100 سال قبل از میلاد مسیح برمی شود.

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد
کیک شکلاتی یکی از خوشمزه ترین انواع کیک است. برای تهیه کیک شکلاتی بدون آرد، فقط به شکلات، کره، شکر و چند عدد تخم مرغ احتیاج دارید.

تقویت بینایی؛ برای تقویت چشم چه بخوریم؟
برای تقویت بینایی و داشتن چشمانی سالم می توان از انواع نوشیدنی ها و خوراکی های حاوی ویتامین ها (ویتامین آ، ویتامین ث، امگا 3 و ...) استفاده کرد. نوشیدنی هایی مانند هویج، سیب، اسفناج، چغندر و زغال اخته می توانند در تقویت چشم و بینایی بسیار تاثیر...

طرز تهیه کیک ماست و نکاتی برای تهیه آن
کیک ماست از ترکیب آرد، تخم مرغ، ماست و اسانس تهیه می گردد. طعم و عطر که ماست به این کیک می دهد، آن را به میان وعده و دسری فوق العاده تبدیل نموده است.

پلو با تن ماهی، غذای تند جنوبی
اگر درگیر کار هستید و زمان زیادی برای تهیه یک غذای خوشمزه و مجلسی ندارید پلو تن ماهی را در فکر داشته باشید تا بتوانید در کمترین زمان این پلو را تهیه کنید.

طرز تهیه ترشی ازگیل و شور بسیار خوشمزه در خانه
ازگیل یا کنس سرشار از ویتامین ب و ث است. شما با استفاده از این میوه چه به صورت خام و چه به صورت ترشی می توانید از خواص بی نظیر آن استفاده کنید. شاید تصور کنید که طعم شیرین ازگیل مناسب برای ترشی انداختن نباشد؛ اما پیشنهاد می دهیم این ترشی لذیذ و خوش عطر را...

طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز در طعم های مختلف با پودر ژله
پاستیل یکی از محبوب ترین تنقلات برای بچه ها و البته اغراق نیست اگر بگوییم بیشتر برای بزرگتر هاست. پاستیل را در طعم ها و شکل های مختلف می توانید به صورت فله یا بسته ای از بازار و فروشگاه های زنجیره ای و سوپرمارکت ها تهیه کنید اما خبر خوب این است که درست کردن...

تاریخچه شیرینی کره ای از گذشته تا امروز
با شنیدن نام کره جنوبی، یاد باربیکیوی کره ای با استایل خاص خود، یا دستورغذاهایی مثل انواع نودل ها، بیبیم باپ، جاجانگمیون و بولگوگی می افتیم که وقتی هوس مزه ای از آشپزخانه کره به سر مردم کشورهای مختلف می زند در صدر جستجوها قرار دارند. اما تعداد افرادی...

چگونه رب اضافی در غذا را کم کنیم؟
اضافه کردن چاشنی ها در هر غذایی برای عطر و طعم دادن به آن غذا ضروری است. البته اگر به مقدار استفاده گردد. در غیر این صورت باعث خراب شدن غذای ما می گردد.

طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان خوشمزه
دلمه هایی مثل دلمه برگ مو و دلمه کلم برگ رو معمولا در مهمانی ها به عنوان پیش غذا استفاده میکنن. البته اونقدری سیر کننده هستن که بشه اون ها رو به عنوان غذای اصلی استفاده کرد.ولی این دلمه ای که امروز آموزش میدم یک غذای کامله و حتی اگر برای پیش غذا نوش جان...